發新話題

[2.0.5.0] Max United RPG Server

[Close]
引用:
原帖由 hung41459 於 2010-8-7 15:20 發表
你呢個POST囉.....我入到啦...不過我入到去佢話已斷線....都玩到...不過我禁Y想打字就BUG左
咁奇怪?我未試過......

咁我去coop02開啦,ser & new好少人~~~

引用:
原帖由 hung41459 於 2010-8-7 15:43 發表
岩岩一入去就咩都禁唔到=.=................
咩意思,你打唔到字?

引用:
原帖由 hung41459 於 2010-8-7 15:47 發表

pak01_dir.vpk
佢話呢個檔唔知做咩.....
跟住郁都郁唔到
你再試下?我fix左D野,睇下而家得唔得。

我update左2032,再降回2031,唔知係咪咁搞到成日彈ser........

引用:
原帖由 hung41459 於 2010-8-7 16:10 發表
OK了.....點解槍手突然間咁高LV架=.=
唔小心比左40lv比佢,我遲D會減番佢lv^^,而家比佢威一陣

引用:
原帖由 max仔仔 於 2010-8-7 16:10 發表
玩完1 round就彈
應該係有人未update版主個破解。

我會嘗試修復的,你玩個陣再留意下。

引用:
原帖由 max仔仔 於 2010-8-8 18:24 發表
個場狂彈.d野沒記錄到!! 玩下玩下就死ser!
我update左個插件,可能有bug,想大家幫下眼,如果crash,請記低crash個陣做緊咩

已知道今日成日crash既問題,我已嘗試fix佢,應該無問題而家。

引用:
原帖由 L0v3t0nG 於 2010-8-8 22:11 發表
我係西水..
今日成日都係咁..玩完1round就彈
而家你話fix完..
都係唔得..
照樣彈..
麻煩再整下..
thx
玩完一round彈可能係有人未用最新7破解既關係。

引用:
原帖由 henry_tangyik 於 2010-8-8 22:15 發表
間中有彈,lag 情況看來要留意    係咁lag.. 一有屍出就勁lag
Lag有時係因為屋企有人睇緊寬頻電視既關系,我得bb25,再睇埋電視就......

引用:
原帖由 hung41459 於 2010-8-9 11:59 發表
冇玩1日...
有咁多BUG=.=
我未來2日都唔得閒玩呀so sad...
而家應該好D......

等等,D save不見了,我只備份了前兩天的

為了補嘗,今日之內我會將經驗加倍。

發新話題