發新話題

[挑戰] ♣LegEnD - 現正招攬團戰 - 計分 友誼 Ψ

[Close]
[email protected] = LegEnD_sHaNa
*                    s1uk4-

SunK 新春打完了嗎     ?

引用:
原帖由 LegEnD_SuNk翔 於 2008-2-2 15:32 發表

s1uk4-
你咩隊+_+?
嗯哦-,-我沒實力
啥隊? 指新春? 指vlan? 還是ggc?

引用:
原帖由 LegEnD_SuNk翔 於 2008-2-2 15:41 發表
我想問你新春咩隊姐-3-"
那是俾給話我們mh的~"
kyo哦..什麼狂射精英隊啦=.="
是那些版主們幫我報的-.-一次都沒有練習過哦想打無限 準備輸的了:D

不就是s1uk4-了麻= =

引用:
原帖由 滅。小汶汶 於 2008-2-2 16:30 發表

哈  串咀??????           
啥?~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 李低能醫生 於 2008-2-3 01:06 發表
聽起到 身就同你地打        
12  -  3 點到
不落日的醫生

引用:
原帖由 ︴傻MinG〞 於 2008-2-3 01:08 發表
俾我出ok? 不個,可能要3-4點 我要出去同fd buy野
buy啥,buy了鞋沒有-.-有沒心水推介

回復 150# 的帖子

姐係買左定未買,
白色既鞋係 adi,cons,nike 定係other ?
我聽日去買鞋但無咩心水  

引用:
原帖由 LegEnD_SuNk翔 於 2008-2-3 01:19 發表

開口埋口
傻仔團
唔見得你個團有幾醒l

[話下我mh]
我唔認 你又話我默認
我認 你又話我心虛..
God.

俾人告 都要自辯啦
哥哥仔

打係無問題^_^
時間? ...
add me msn談心先 好悶
[email protected]

回復 153# 的帖子

我不是不會親呢 .. 只是不知道買啥鞋好 ..
nike不大感興趣..af 已經好似out @_@
想買superstar著@_@

發新話題