發新話題

走場舉報 kelvin0135 (屈人15秒掛機後走場)

[Close]

走場舉報 kelvin0135 (屈人15秒掛機後走場)

圖一 丹羽33:52下路打緊人
圖二 丹羽被殺後34:55秒還缺兩秒復活

圖三 kelvin0135卻在35:15秒說丹羽掛機,其實丹羽沒有掛機,丹羽復活後只有15秒沒有行動。

圖四 丹羽35:23繼續打信長,證明他沒有掛機。

kelvin0135屈丹羽15秒掛機之後走場。最可笑的是在kelvin0135走場的前幾秒丹羽已經有活動。

我想講kelvin0135走場都算了,還屈別人掛機,真係cheap

下面有replay,大家可以入去睇,真假呃唔到人。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

個replay係個傻仔kelvin0135自己上傳,笑死。
丹羽復活後因為15秒無行動,就比kelvin0135屈掛機,然後全頻叫RE,7秒後走場,可笑的是丹羽在他走場前已經活動。
kelvin0135早在33:38秒就意圖想RE有圖有replay為證.

一切以證據說話,歡迎被我捉過走場或MH的分身AC幫拖。
老實講我都想比人舉報,但係自己又無用MH又無走場,都唔知點算。

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2020-9-30 20:59 發表
辛苦哂辛苦哂~努力睇哂成場RP搵我N年前13.2B既唔知咩事既事情出黎 感謝你對我付出咁多時間 BTW封我未?
ANYWAY啦,你係綜合柒完而家又黎05柒多次做咩姐
話你兩句就上身咁諗盡辦法報復,但又報 ...
傻仔kelvin0135,你唔知replay有聊天記錄?場遊戲得果30分鐘,睇replay係調8倍速度。
有replay係到,每個人都知你屈人掛機走場,以為舉報區暫停處理post就無人知你做咗D咩衰野??
又想轉移視線??原來係走場狗,仲以為你好有品。估唔到。。。。。。。
同你講多兩句都覺得自己cheap咗。

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2020-10-1 04:29 發表
辛苦哂辛苦哂~ 仲有好多關於我既RP架,睇哂佢啦快D
另外,段RP火狗事實係復活後掛左,我點知佢會掛幾耐??
而且對面MH我大大條道理走場,你自己都係咁啦傻仔
你吹得我脹~?
點解你咁中意出名架姐 ...
人地死咗,無行15秒好正常,想呃邊個??
走場仲要屈人掛機,死cheap精。
走場狗踢7你。

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2020-10-1 04:29 發表
辛苦哂辛苦哂~ 仲有好多關於我既RP架,睇哂佢啦快D
另外,段RP火狗事實係復活後掛左,我點知佢會掛幾耐??
而且對面MH我大大條道理走場,你自己都係咁啦傻仔
你吹得我脹~?
點解你咁中意出名架姐 ...
你話仲有好多關於你RP,唔該提供,否則你就係講大話。
大話精,走場狗。

你唔好比我見到你,話硬你屈人掛機加走場,踢7你。

以後簡單,只要有人去WC,就基本上係掛機,走得場。我識咗LEE招,打橫行都得。

引用:
原帖由 我是強化剛 於 2020-10-1 12:37 發表
https://www.ipve.com/bbs/viewthr ... %84%E5%B0%8F&page=1
傻仔(我是強化剛)唔怪得你要用分身AC。
竟然敢用delay 紅圈屈人MH??
睇圖未,我放埋replay.
你有膽講正身AC未呢??淆底啊??

傻仔(我是強化剛)我在線等你解釋,同埋比最新證據。
唔好淆底。

嘩走場都算,仲要屈人掛機黎走場?

有哂證據,kelvin0135走場都算,仲要屈人掛機,好lun cheap.

kelvin0135你廢唔夠人走場都算,點解要屈人掛機先??

發新話題