發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
我家的小貓

引用:
原帖由 3.14 於 2014-3-6 06:51 發表
唔知有冇人睇左那花劇場未。
感覺就係動畫D垃垃雜雜場面撈埋一齊再塞少少野就當劇場版
睇完好似冇睇甘 BUT都OK,當重溫。
劇場版就係改良版既TV版...

D戰鬥場面...感人場面優化...

不過D特別篇個D就係外傳個D劇場版就另一D故事..我比較鐘意

引用:
原帖由 sM× 於 2014-3-7 12:00 發表
第一集果時佢做錯野比人封引左能力
見到巫女個隊咁既分數...唔知點解一開波諗住佢係BOSS...點解會咁...

我等緊SAKI 比人屈機之後反殺..

引用:
原帖由 3.14 於 2014-3-8 20:38 發表

你唔明好正常,連我都唔明。
你地理解能力低

引用:
原帖由 あずさ 於 2014-3-13 00:05 發表
千棘我女友                 .
你D後宮質素愈黎愈XD

係偽戀排名入面

小野寺第1  橘花第2  千棘第3  眼鏡女第4

引用:
原帖由 碎.星 於 2014-3-14 02:04 發表
你d說話技巧愈黎愈XD  另外X乜**粗口**D啊

係動畫水區排名入面

bm第1 魚狗第2  洛雪乂第3  瓜乂第4
係動畫水區毒能FFF 排名入面

日文佬第1 TO波第2  天鎖斬月第3  碎星第4

引用:
原帖由 あずさ 於 2014-3-14 17:51 發表
唔好拎我MK仔同你班死毒能比較OK==?有損我身份
你MK仔..同毒能比....都差唔多...損唔到好多

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-3-16 17:05 發表
有無人睇e套野,好唔好睇?
個作者d作品都唔錯 值得睇晒

引用:
原帖由 3.14 於 2014-3-20 00:34 發表
Buddy Complex越黎越好睇。就係甘簡單
NTR機戰>_<

Z/X IGNITION 卡片類...睇落唔錯

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-3-20 21:51 發表

應該唔可以話ntr因為本來條女對自己同軍條友無果種關系
我睇1d大陸動畫網今個月佢都係排20名內,算好架啦
NTR

我講緊豬腳OUT包NTR迪奧....

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-3-21 03:10 發表

我咪就係話點可以憑女主一句「迪奧等緊你」就話女主同迪奧有路囉,既然唔可以既話就唔係ntr啦,明係邊3角就得啦
???幾時話有路

係迪奧鐘意男主角...男主角NTR左佢...去左女主到

青春紀行...

都23集了....希望1集就HAPPY END

依家套野重好BAD END咁..

雖然都差唔多收尾....希望男豬腳可以同香子復合

引用:
原帖由 無撞 於 2014-3-22 23:51 發表

WHAT THE **不良詞語**ING GAY
GAY佬呢到太多

引用:
原帖由 Believe. 於 2014-3-24 06:25 發表

傻的嗎 saki 控緊場
佢要屈自己 正負0 呢個行為係為左打出呢個分 好似係
冇記錯唔係佢結 好似係個凡人 家家500結左
btw saki大魔王
SAKI唔開掛既話先唔正常=_=

等決賽篇...應該幾年後....

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2014-3-24 13:08 發表

漫畫先做到8強

好似得1家發現
saki既分數,以單人黎講,係正負0
佢正負0既打法已經玩死左唔少前魔王-_-"

呢次8強2隻外掛都比佢玩殘..

重要N咁遠用氣場整爆人地塊眼鏡=_=

發新話題