發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2014-1-1 00:11 發表

冇記錯呢個係PS2版先開始有
順應玩家要求既"Avalon End"

意思係一個一直等待,而另一個一直追尋,最後引發奇蹟
PS2已壞..要係電腦開PS2模擬器

不過最近好似係手機都開到PS2模擬器...玩返好多舊GAME

魔法禁書目錄 恩底彌翁的奇跡 今日DOWN左黎睇..時間真快

之後睇新番PV

呢套幾特別畫風方面

引用:
原帖由 3.14 於 2014-1-4 02:27 發表
怒等fate stay night。
等D咩先?...fate stay night既咩

套熱風海陸 第一集90分鐘...超長..

睇到最後我覺得好似睇既套劇場版...唔似第一集= ="
首套1月新番既動畫己完結>_<

真係快

最尾係BAD END..我重諗住有下一集...真係快到無敵>_<

公主我愛你

件衫勁可愛....和服個件

引用:
原帖由 To-波. 於 2014-1-5 17:42 發表
我的妹妹有點怪已出。太完美了
有埋無修仲正
呢套我係無法理解點解會動畫化..

動畫公司依家動畫化愈黎愈無節操....不過動畫化得幾好...唔係樣樣跟漫畫..跟漫畫死得XD

引用:
原帖由 To-波. 於 2014-1-5 19:47 發表

跟漫畫先系神作
\
跟左唔洗出街= ="

變左18禁台XD

引用:
原帖由 sM× 於 2014-1-6 17:44 發表
我覺得幾好睇..但佢1集完...好多野都係冇交表清楚
其實未完...我估完左姐..可能重有

勁似劇場版FEEL..

佢呢套野本身03年動畫化..之後停左..依家11年後先再出現...
今日睇野良神...天才麻將...上課小動作

套索尼子有D悶..係咪因為我唔喜歡巨乳?\
屬性同好會..超好笑...勁推介

引用:
原帖由 3.14 於 2014-1-7 23:56 發表
重睇左1次fate劇場
4月好似全部都係神作

極黑 賣點妖旋作者

黑色子彈 小說好睇

約會2 萌妹子多

LOVELIVE2 大把粉絲

http://www.animen.com.tw/Page/News/NewsContent.aspx?ID=NS13120145

之後全部都唔錯

引用:
原帖由 To-波. 於 2014-1-10 11:14 發表
pupA竟然系泡麵番。。。。。。。
係....我覺得太長會好危險- -"

等緊BD版

引用:
原帖由 sM× 於 2014-1-10 17:27 發表
姐姐來了...都係泡面番....
pupa點解爆肚要黑光..
等BD啦..TV版通常要黑....D觀眾唔同年齡

引用:
原帖由 3.14 於 2014-1-18 04:16 發表
第一神拳越睇越好睇 唔錯
太多集...其實套野係講咩? 咩類

引用:
原帖由 3.14 於 2014-1-18 21:15 發表

拳擊,太無聊走去睇下好唔好睇,睇完第3季之後覺得真係唔錯。
依家由第1季重新睇。
倒轉咁睇...既動畫

我零使係第三季睇第二季睇第一季再睇第四季

第3季開始就OK?

個魔女個套動畫

我個釘宮角色咁快比人秒左..勁SAD

引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2014-1-21 20:06 發表
睇完新番偽戀第一,二集 立刻要去睇漫畫
e加睇到第50話
\
N年前已經睇緊漫畫..

最尾拖劇情..去左支線已經唔想睇

個10年前既少女已經唔再重要...D千XX黨玩晒啦

我小野寺黨..見到女二角色真係唔明白..點解次次D女二都會好過女主架...都唔明~_~

之後愈黎愈多女...最後真正10年前既少女 9成死左

屬性同好會..係我呢個月比較想追既動畫

當中巨乳屬性既高尾..超萌...成日哭- -"

發新話題