22 12
發新話題

SNSD-MR.TAXI AUDIO VER

[Close]
引用:
原帖由 Yoona.1 於 2011-4-11 22:28 發表

sor我唔知道我以為我係第一手資料=.=
另外好似17號韓國先會出碟.
好似係27號
而且唔係應該日本出咩=.=

引用:
原帖由 Yoona.1 於 2011-4-12 20:19 發表
堅係17號.你可以係信和一樓.SKY MUSIC/MINI MUSIC 訂.
早前訂了OH!的會直接轉到訂此單曲~謝謝留意~(更新)2011年04月27日発売
轉自skymusic官網?

話說現在我打music都會打成musica 大家知唔知原因

引用:
原帖由 少女★美英 於 2011-4-14 17:18 發表
我知@.@ 因為你太愛jeesica啦=3= 中左毒@@
可能係掛不過你打錯字

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-4-15 14:04 發表
完整版+高品質  
HIv2yNltm0w&feature=feedf
清到喊正到喊
引用:
原帖由 Win 於 2011-4-15 21:05 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3592535&ptid=380021][/url]

down野好煩...禁完個度仲要禁野..個度就唔識
果舊野好簡單,,,只需要裝完copy youtube個網址,,,再係果到簡粘貼就得..

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-4-16 07:20 發表

依家只系差MV乍
全民洗腦中:'(

鄭秀妍生日粗卡
제시카생일 축하해요!!!!!!!!!!!!!!!
Jessica happy birthday!!!!!!!!!!!!!
希望冰山公主永遠快樂~~Fighting

不過我遲哂,,韓國時間過左成個半鐘

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-4-18 17:16 發表
算啦-.- 我都知道你有心家啦-.- 我都係遲韓國1個鐘啦-.-

西卡生日快樂><

可愛的冰公主
哈我係果個post見到

個人覺得呢條片最正
[youtube]lllxFheCl90&feature=share[/youtube]

聽日約左10個SONE去拎碟

天啊,大家睇下呢個分析
神父首站

原創首站編號:ybc7212
(原創作者皮耶斯:額,不好意思我好像授權的時候沒說明,我是開的越野車,所以各位看官容納則個。注:的哥大發)

米斯特泰克西之觀後感(純粹作為一個業餘車迷站在專業曾根角度淺析之)
我逐個人去解釋可能不連貫各位外行看熱鬧內行也不必糾結於門道了〜

開唱泰妍先把地名報出來(問君要去哪裡的意思〜)

然後把車發動車門打開讓客人進去

然後西卡抬頭看下反光鏡形象行把手剎鬆開

進檔位看反光鏡開車

帕尼後視鏡踩油門加速

忙內進檔位超車

群舞就是各種打方向了

左手握住方向盤右手上下擺動是掛檔(因為國外的車檔位是在方向盤上類似於我們的打轉向燈的位置)

第二段黑色

帕尼先到位打開地圖指明地標

忙內再次扭鎖發動車打開天窗(可以是通風可以是拉風可以是各種風)

後面順圭重複前面動作松手剎掛到一檔

泰妍拉下反光鏡再次欣賞下然後踩油門起步

西卡進檔然後打方向群舞超車

中間左右搖擺可以看成因踩油門而導致速度盤的指針來迴轉

小圓那段舞蹈是倒車

掛倒檔踩油門後視鏡反方向旋轉

然後重複就是(這段的一點是單手逆時針旋轉因為倒車是要側身看後面和二邊所以不能二只手同時抓方向盤)

權肉慢歌那個是180度發卡彎要整個手臂都用到雙手交叉轉向

後面允寶那段帶頭的就是重複打方向和掛檔可以理解成山路漂移(注意順序轉低檔踩油門轉剎車方向同時轉)

解析完畢僅供自娛自樂如有雷同概不負責

最後歡迎各位隨便吐,隨便嘈,隨便 YY^- ^

注:懂駕駛的親應該細細的體味下這次的編舞,你會感到非常的給力

的哥大發!!!!!!

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-4-27 10:31 發表

你訂左邊個版本...

聽說好似得RDR MV
我之前係MINI訂左日OH(當然係冇既)
佢話轉做a丫嘛
咁咪a囉...不過我諗住買埋雙封面

係呀,,,好似話mr.taxi個mv係第一隻日本專輯入面-.-

話時話我見到DANCE VER有720睇

引用:
原帖由 Win 於 2011-4-27 19:54 發表
睇黎vlan都冇咩人喜歡sunny
有一個喔話說今日同班SONE行到好攰=.=mr.taxi真係好勁下一秒已經唔同價咁制

引用:
原帖由 Win 於 2011-4-28 00:06 發表

咁西利...你地點行-,-  買碟都下一秒已經唔同價-,-
吹大左,不過真係升得好快
話說今日有意外驚喜就係日gee
引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-4-28 00:09 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3659852&ptid=380021][/url]
聽說炒到高成倍
12點去到6點貴左一舊水
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 順圭寶貝× 於 2011-4-28 01:04 發表

咁你4月版果隻你買左幾多錢
咩4月版果隻=.=?

訂就加埋訂金170a版
隻b版現貨買成198$貴到含_
蠢左早知訂下星期貨

引用:
原帖由 順圭寶貝× 於 2011-4-28 03:21 發表

我諗去買現貨,
未返貨d現貨貴到不行了
但遲左買又唔知會唔會換唔到本命
有幾個fd真係就黎喊

22 12
發新話題