發新話題

[其他] 今夜星星好多 卻不是我最想看到的

[Close]
我淨係知我睇完花頭兩場已經悶到唔想再睇落去

對住個mon睇成8,9個幾鐘頭信長真係人都痴
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 扯斷你枝旗 於 2011-8-22 08:39 發表
我去到係完全冇睇人打信長Orz
睇健華打LOL仲好睇...
好中肯

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2011-8-22 14:56 發表

阿卡莉你好
得果場崩潰 , 完全唔識用隻野 [恥笑]

其實老實講句 , 信長呢個時代有變過咩?
棄保完 , D陣都一樣 , 裝備又係一樣
成個比賽我唯一見到神風戰士3D係有番少少新意 ,
可惜都係佢地的英雄唔係強勢都係再見 。
就算係新人代替舊人  , 佢地學果d團戰技巧都係班舊人學番黎 ,
一路咁傳落去 , 搞到完全無變化

已經同作者商議講 , 我覺得要由英雄方面改起
改番平衡先 , 太多強勢英雄比人set死左做團戰英
比番d冷門英上黎 , 強勢英雄就下調番d技能效果

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-8-22 15:11 發表

我比較有興趣,尋找新的比賽取勝條件.
條件? 在信長比賽只有一個 , 攻破大本營...

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-8-22 18:44 發表
此帖不要成為.水帖吧
在吹水區 , 只會有這個下場

引用:
原帖由 花老野 於 2011-8-23 18:54 發表
我諗生 矛頭吾係指向冰島 而係指向 陣容既問題
而我亦都覺得 呢啲陣比較沈悶...無觀賞樂趣可言
出黎睇比賽 純粹為左支持朋友

---

而甘多位冰島既人士 亦不需要 每句說話都帶刺 對準生個心口 ...
正想講呢句 , 點知有人已經講左
生只係想講陣式無改變搞到個個跟哂呢個組合去玩信長 ,
我當日係到睇比賽果陣見到場場都係呢d陣 , 真係睇到無心機睇落去(生仲要訓著埋) ,
迫於無奈要去玩LOL解悶...

引用:
原帖由 Baby.dick 於 2011-8-23 15:01 發表

下路山王打龍
據我所知 係比賽係無人出過
咁算唔算技術型?
再加上龍係想推 問題係佢推唔到
會戰我覺得幾好
幾次減團 咁樣算唔算技術?
合作又唔錯

不如你講下點先係技術成份高??
係咪好似某個板主咁 報哂位 等人地捉唔到某團?
又係好似某個板主咁 話人係狗?
可唔可以講解下呢兩句 , 邊個咁大膽講呢D野同做呢D野?

引用:
原帖由 Imisstime 於 2011-8-23 19:17 發表
佢應該5會係尼度爆出黎, 話晒都咁多人睇緊
喔 , 那我請他pm我

引用:
原帖由 CcY雨 於 2011-8-23 19:26 發表

說人是狗的 是那個大團的版主
喔 , 那我知道了 ,
有沒有證據(人證或物證等) , 不是的話只有含血噴人那份

而且老早就說了四強不要站在參賽人的後面 , 就是防止觀賽人士影響比賽公平
生叫了十萬多次也沒人理會..

發新話題