發新話題

loser 團收唔收新仔= =??

[Close]
引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:21 發表
樓上果位 又係第2個團黎既人...

唔通係 loser 既分身?@@

loser d人唔夠我講就開分身出黎吹水?@@

你查比我睇丫 = =係得既我回第1句post我都收左水啦..

傻仔@@ ...
..神魔收左你呢D KAI子

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:25 發表
我等左你e句好耐^^

大家理性分色下囉wo^^

頭先有條第2個團既話查ip知我係同一個人@@

個版主話版主可以查ip

@@!!!!! 我估..你地先係同一個人^o^!!哈哈傻仔

起度講大話>o< 好臭呀 樓上d臭味>o ...
笑^^" 佢地點睇都唔似係同一個人啦...

版主真係可以查ip 死76 7.7

我臭極都唔夠你 柒啦
引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:27 發表
上面果位 王子 (我想嘔)

咩神魔收左呢d kai子...

框實我句野之後講句咁既野就叫kai...........

你唔好起度刷鞋啦刷鞋仔= =
我需要刷鞋 你咪玩啦

唔該你柒少陣啦

你唔鋸 可以搵5個人 同我打埸團戰

睇下邊個柒

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:32 發表
王子先生

咩叫點睇都唔似...

冇根據既廢話咪講啦....你好叉煩呀 ==

你點睇...用你隻屎眼牙^口^

你d回覆全部都係廢話黎....咩kai子 果d...垃圾  講埋d垃圾 廢話出黎= = ...
因為我識 假亂瑪囉 死76

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:34 發表
我e家講緊你 冇根冇據起度亂話人

ps:冇分析過 就可以一句話人kai子@@ 勁阿!!

同埋你無啦啦講咩玩信長...一d關係都冇...

打機打上腦咩你...

你上堂會唔會咁架?-_-     老師:1+1=幾多   王子:信長買魔水啦 ...
版主都話係同一個人黎@"@

我相信版主唔會係度9up囉

我見你咁想入loser 咪想同你玩下囉@@

睇下你實力 唔係咁都唔得下話

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:38 發表
我問你問題都未9答...

我叫你講d有根據既野黎串我呀..

唔係叫你解釋點解串我呀..傻仔= =

冇野講就講埋d死廢話.......要洛台我咪比你洛囉...

我知喇...你串完啦..88唔想同傻仔串

廢事你喊啦-3-!! ...
我咪講左囉^^你唔明我都冇計 7.7

傻仔??? 呢度得你咋啵@@

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:55 發表
你打緊咩請問.....打2個e貓等如咩..我唔明= =

唔好作野唔該= =
嘩嘩嘩嘩嘩@@@

有人仲死撐丫

咁厚面皮既人 我都係第一次見@@@@@@@@@@@@@

引用:
原帖由 mRcrAzY 於 2007-9-22 00:10 發表
高能人士的新去向:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=47354&extra=page%3D1

大家要"色"目以待!
好搞笑囉@"@

之前唔夠1分鐘 回幾次@@

而家潛晒水@@

聽日叫東 睇下佢d團員咁樣先@"@

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-23 00:16 發表
沒有証據的真相...

始終也是你們的支持者在支持版主而已....
硬膠

發新話題