發新話題

[完成] 挑戰: Taeny♥ vs 深入女性

[Close]
你d _頭 得閒我地夠未必得閒啦, 唔似你地琴日咁 個個對住部廢機 開場都疾過人.
垃圾 你幾點得閒呀??????????????????

垃圾=垃圾
又要招 又要淆,
返歸訓覺啦 _頭

唔洗扮晒野啦, 明炮你啦 唔得?
屎=屎 垃圾滅雄=屎
送你幾個字. 有種就埋黎打, 唔好得把口
正係識串人? 冇實力就彈埋一二邊.,
P.S 你係接定唔接, 打就比時間, 唔打就彈埋一二邊, 垃圾團

引用:
原帖由 滅﹏雄 於 2012-5-22 17:30 發表
今晚?聽晚?後晚?大後晚?都ok..你俾時間吧
係呀? 唔得閒wor你自己講
引用:
原帖由 滅﹏雄 於 2012-5-23 18:57 發表
小朋友嘈交?唔得閒就=淆?.?大佬來?唔俾時間人地搵人用埋d小朋友激將法做咩-.-
你自己講 今晚 聽晚 大後晚都ok. 好難信你講唔得閒
激咩將法? 你炮就得 我地炮就唔得? 明炮你啦
引用:
原帖由 滅﹏雄 於 2012-5-23 18:49 發表
我招你就要就晒你?你都幾funny.vlan計分咪唔洗打?俾人招個d大晒?你d毒_得閒我地未必個個時間得閒啵.唔似得你地咁得閒放學就對住部電腦
你咪仲FUNNY . 敢招唔敢打, 比時間未呀

開唔到msn, 開左場叫

團名場

引用:
原帖由 滅﹏雄 於 2012-5-28 17:54 發表
真慘狗口長不出象牙.
8-9就8-9.話左食飯時間.你唔得.咪照你所講.下個星期6先打囉唔急喎
咁你就咪話係槍手唔得閒啦 傻B
打你地d垃圾要請槍嗎

你唔想打咪算囉 , 老老柒柒 你覺得真係冇人知?
你咪叫二寶果汁糖, Szeting , 佢地囉
講真一句 我驚都未驚過
到你請到槍先同我地打都未遲,
只可以講 , 我地請槍? 我笑左一句
好多人都知道我地團成班人係邊個
講真 識我既人都知我打_團係唔會請槍
得你呢條友唔夠人打請槍姐
P.S 我知你實會講返個d計分
計分? 輸咪輸, 你覺得你地未輸過?
係覺得我地廢點解你地會輸?
實力? 有目共睹啦大家
你唔好講咩快攻快個半鐘,
我地得一隻主力今川 打你地 山 本 信 ,
你認為你講得過?
屎=屎
SKY=屎
Taeny=屎
最後: 你請到勁槍先過黎回覆時間啦
溫馨提示: 到時唔好又要我地開住場等半粒鐘, 做人守返信用好d , 我地唔係24小時等住你話打就打, 到時我地唔齊人 你就唔好再怪我地名單不一,, 加上唔係你話抓就抓, 我地講左名單不一 ,而你地講左 OK 無所謂, 輸左唔好賴地硬, 我CAP左圖 唔好學雞啦
同我地打? 你未夠班

打廢物都輸? 你叫咩?

時間定在星期五 7-10點
如果失約 自己解團吧,

引用:
原帖由 [Focus]Ko_01 於 2012-6-6 13:16 發表
兩隊費物 嘈來幹麼= =
如果閣下要約戰 就sd信

發新話題