37 123
發新話題

[Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

[Close]
引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:43 發表
好似系你開post嘈先
你拉返上去睇

係你以代號黎講

然後又話其實我代號係話緊sapka

wo 我知姐 但我隊友吾知

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:45 發表

難道你又知佢鬧乜人? 點解你唔會認為係鬧緊你?
反而csaa一講傻婆你就即刻對號入座?
冇錯 如果我同你o係同一個場  你可以用傻婆,豬標黎叫我  不過我唔會覺得係叫緊我 ...
單單打打

係你地風格

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:49 發表

似乎你已經係度無中生有了
呢d咁主觀既野  我都可以講得出: 單單打打  係你風格
由頭到尾 你都係到插入

你? 都係無中生有

係講我隨時 可以單單同csaa 講

你而家幫佢愈抹愈黑

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:52 發表
哎 我要講既都講曬 總結下 我個人認為 wingsang既回覆立場根本就唔系企系中立 好清楚咁分析呢件事 以佢作出既回覆系比較支持sabka 我在講落去 講黎講去佢都系認為sabka一切行為都是對的 費事在同你地兩個狗嗡辯論 sa ...
嘩 你d屈人方法 ok堅

我一直話緊你 之後話我其實係支持佢

你講緊乜?? 我由頭到尾個矛頭係指向你

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:57 發表

我插入既原因係咩? 就係因為樓主你冇將事實既全部post上黎  刻意用對csaa不利既相片黎攻擊佢
我一直同你討論緊既係 點解你會認為csaa串到你地
而你一開始就話以為佢同你地講
之後你又話就算唔係同佢地講  你地都睇 ...
你見吾到我矛頭係指向佢  如果我係觀眾 你講乜都冇所謂
正因為我係對家先在意

如果我係觀眾 我做花生 洗乜同你嘈 ?

又係呢句"成日都話我 吾話佢"

我由第一頁講到而家 都冇睇字 冇留意 冇理解 冇明白 我呢個post既意思

係話緊對家

你會吾會見我拉埋no1 teddy ap ...etc

黎講? 正因為我只係同一個講同一個嘈

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 14:06 發表

算了 在呢個回覆之後我不會再作出回應 以免罵戰更多

我心中只係有一個你一直冇解釋既疑問:
點解小肥肥用全頻講粗言穢語  你地視若無睹, 但csaa一反擊番小肥肥 你就對號入座呢?
你呢種行為, 令我聯想到你根本係針 ...
因為佢吾係我對手 佢係花生
你落場 你只會著重場上面

你吾會連觀眾席 都理?
定還是 對手 跟本就冇係眼前

37 123
發新話題