發新話題

[Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

[Close]
我想話呢到吾係問答比賽

你吾好見到一d 錯處就黎問我點回應

不如你聽日先黎發問 我想早抖

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 03:04 發表

你咁樣講  我反而覺得你係冇野搵野講  轉話題
你係度講野  人地唔一定明你想講既野 唔係人地既錯   你唯有解釋番你既說話
回返你之前呢句

費事 你又話 我係吾識答

順便話埋你聽 係你冇說話好講

係甘左兜右兜
引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 03:00 發表

你地係串人之後比人嬴返 就叫嬲-.-  <<< 只係你覺得我地串人  唔係我地覺得
你分唔分到個分別
係#15 你一係吾好引用

你又要引用我呢句 係贊同左 我地係比你地呢句串完嬲

到左而家 你又黎個翻兜話 吾係串

甘你想點?? 你呢幾頁係到up廢話

你自己講完都話好嬲 之後話其實跟本就吾係串

你呢d先係搵籍口 比自己

仲有我#12 #13 已經一直講完

而家對手係我地 作為你係觀眾 你邊感受得到當時氣氛

之後你又去左問第二條問題   

到而家 你問到我答到 你又翻兜返第二頁既問題

你吾係拖字訣你係乜??  你係想知乜就一一答到你

吾好死撐

and then 一句到尾你所講既
引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 02:47 發表

當時人出黎澄清係一件好事
但睇番樓主評論csaa時  都有相片為證
唔知你有冇相片去支持你同csaa既對話呢?
你都係時候交返波

d人 仲以為你先係個傻仔

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 11:01 發表

你確實你系以主觀性??定系純粹幫fd 你post果D相全部都系攻擊我 以事前根本就系佢不知所謂先 點解你唔將佢不知所謂既相都post埋?

新手<~ 其實吾係一個問題

但系對於一個職業級既玩家 個個都系新手 ...
你對佢不滿可以 自己POST 自己開

你吾搬埋其他人出黎?

我明係講緊單一人

但我見到既就係 一完車 就成team比人指桑罵槐

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 12:47 發表

冇錯  你地係因為我地果句先嬲
但係呢句說話原意係咪串人呢? 答案你個人認為係only
所謂講者冇心 聽者有意
如果呢句說話令你憤怒  係咪我地既錯?
同一道理  當你反勝番我地 你打出一句"贏你" 我地覺得你非常串  你 ...
甘你覺得既

你咪當我真係串你

而家 你咪 串人輸左比人串返 柒嬲lo

你不如試下甘同人講

"我地以為嬴 so 去串人 點知輸返 比人串 我地而家勁嬲"

甘有冇問題??

冇前因 有後果??

道歉la~_~"

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:03 發表

你呢個post已經話俾我聽  你自己"認為"我地串緊你  就即係我地"真係"串你
你連事實同主觀感覺都分唔清  再同你講道理都冇意義
單方面就係甘諗 但係團體都係甘諗

你又點諗 ??

又係 你話 我講既嬴你  係串你地 甘咪又係你地甘諗

只係我地呢邊 你講 我咪話係串你

但你地 吾認就真係吹你吾脹

我一直講緊指桑罵槐

係你 跟本吾明白人地講乜

我文字吾算深 但係點解 都有人睇極都仲係開頭

而且當時人 又吾係你

佢第一板已經一早認左 只係想改一改佢既意味

但係我提點佢 就已經冇左爭議

你仲黎同我講道理?

你係??

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:06 發表
我都認我上左車系有指桑罵槐既行為 但系佢對我指桑罵槐系我打機做緊人果陣不停出言語攻擊我 我當時因為唔得閒所以冇理佢 我做怪有少少時間 就可以反擊 你認為我上左車指桑罵槐系串你地輸左 呢D系大家個人見解問題 前 ...
係Lo

收皮la 豬標

你能理解我話緊邊個?

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:12 發表
根據我個人理解 豬比較涉及女性果方面
咁你就錯la

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:14 發表

佢講左一句野 你地認為串
你講番一句野 我地又認為串
所以根本爭執落去係無謂
但睇番第1頁  係邊個講起呢樣野先? 就係樓主你
係樓主"你話"csaa講句野串到你  我先至向你解釋

同一道理  你話我唔明你文字
我亦都可 ...
我不嬲都提緊

你吾係到而家先話發覺得到

我以經話 既然大家 都覺得係串

甘咪當係:::

"有人以為嬴串 點知輸左 比人串返  甘咪得"

你跟本吾需要回

甘就要請返 2個人出黎解話

我就而家同佢解緊

你辛苦la 打機la

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:17 發表
唔系咩? 豬乸 豬West 豬扒 呢D都涉及女性 原來豬標唔系
你既思想 原來就係一詞灌切全部

甘以後 我話人會話 乜你csaa 架

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:24 發表

我只係想問番一句: 我地講左d咩令你地覺得我地串緊你?
當上左車後

就用粗口撻出黎 又老味 又on x

就算你吾係話緊我地 我地見到都火火地

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:31 發表

睇番你第1頁第2幅圖
首先上面有觀眾有全頻講野
然後當時玩緊既我 清楚睇到小肥肥呢個人(相信係sapka) 不停用言語挑釁玩緊既csaa
csaa: 8婆 時間到我  ...
岩先你地既csaa 已經講左

豬標 係以女性黎講 何以見得 佢對傻婆呢個詞語 又係對乜黎講?

對你黎講?

你吾好話打乜 佢話 打個傻字 之後打一炸野 我地都已經嬲

and then  我同csaa 講左 你地d 恩怨 就自己開post另外講

我一直講緊佢

你仲黎對號入座?

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:35 發表
點解你見到我攻擊佢你就覺得火 佢攻擊番我你就可以冇事? 由你post到而家 你所講既全部都唔系主觀性 都系針住我一個黎講
你岩先先話 你既理解豬標既睇法

証明大家既睇法吾同

and then 我點知你話佢?

你第一句就黎衝口而出 你夠可以話甜甜

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:38 發表

難道你覺得8婆 之後既字  係會串到你地?
csaa同sapka既爭執 係佢地既事
佢鬧sapka 亦都係佢地既事 唔關我地事
唔知佢又點樣惹到你地呢?
甘你嘈乜?

你知佢鬧乜人-.-? 我見到一完場就鬧傻婆

我夠可以用傻婆,豬標 代替你個名

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:42 發表
事情既發生根本系佢入到黎串我 唔單只第五關 佢第一關入黎已經攻擊我幾次 我第五關先攻擊番佢 3你就覺得我第五關先攻擊佢就認為系我串緊你地team  原來同觀眾對罵就系串緊對面team 途中對面team都經常同觀眾交涉 請 ...
甘又係 d單單打打既方格 先係L4D 甘多csaa 既主要原因

發新話題