發新話題

[討論] 檢舉小組 候選名單

[Close]
都係果d人- -心目中A-Lin☆    p_p_q_q  花少奶  凌總   呢幾個走唔甩

回復 101# 的帖子

小弟岩開始打信的時候已經聽過呢個名  不能不支持 ppqq

alan 工正?! 呢句 我好不同意你要封ac點點 扣分 我都要講嫁啦
2年前  我一心想拎到既 團版
r曬朋友牌 call曬人人馬  甚至  請人食餐飯
都r 夠咁多人入團. 符合曬申請團版的要求

過了幾天  為什麼團版沒有批下來 卻收來alan的短信
就是因為一句_ 你_ _ 咁_ 耐仲 未批的

這句說話已我的智商是不會說出去
我也沒有pm過佢 說過累似說話
經過一翻辯論 他也不信  只答了一句 我只收到這樣的說話

好啦 無助的我 我只好去申訴區  

但唔好以為

申訴成功 只換來2日個post被消失的結果

要講佢的唔好講曬

無可口非  每次我遇到問題 係解答區 佢都會幫到我解答到我

但我不覺得佢係一個公正的管理員

原始短消息 (回復)

發送到: CRim[S]oN_大

時間: 2013-3-20 08:59

引用:
大約等?時間            申請結果會PM  ME>?!

原始短消息 (回復)
時間: 2013-3-26 00:57
引用:
原始短消息: 團版
引用:

粗口吧?不批.
Alan首先 我要澄清我冇講過呢啲野。
請你查清楚id  我呢排都在等  因為我問過你 你話冇即時。
仲有呢排晚晚都要翻工。根本冇咩時間上
我得星期日上過  還有我冇可能傻到感同管理員講野吧!? 我平時請教你啲都好有禮貌
我有可能為佐一個團版未批就對你動怒希望你查清楚先。。
原始短消息 (回復)
時間: 2013-3-26 01:17
引用:
引用:

要圖?
求我sd比你既時間
原始短消息 (回復)
時間: 2013-3-26 01:21
引用:
原始短消息 (回復)
時間: 2013-3-20 10:45
引用:
原始短消息: 團隊申請
[quote]大約等?時間            申請結果會PM  ME>?!
唔會即時知.
你同我咁講完之後 我沒pm過你 都冇pm過任何一個管理員.  果次我係系學校pm你的  而我就一直在等待 我唔明白點解今晚一收工翻黎就見到咁既事[/quote]

發新話題