發新話題

神爆@中華街

[Close]

神爆@中華街

神奇直爆大本營
絕望中要學會不放棄 奇蹟就能出現

以上對話不是本人作的
是真的現場對話

↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

所有對話 唔係本人作的
\真係佢地本人講
↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

引用:
原帖由 Hello-Kitty 於 2010-5-9 22:33 發表
叫佐賀玩直江已經有問題
嬤話 玩直江 OK MA 仲想叫佢玩宇佐

引用:
原帖由 +nIgHtRiSe+ 於 2010-5-9 22:39 發表
好鬼亂來好鬼LAG好鬼燥的一場
你仲話掛機

引用:
原帖由 Hello-Kitty 於 2010-5-9 22:42 發表

佢同逝換應該會好d
都叫左逝 用直
不過都冇用
逝個場LAG 到...輔唔到 古

賭神音樂 好正

引用:
原帖由 ★D-RoXL輝 於 2010-5-9 22:59 發表
中華街呢個團的確強 但是對話很沒品 掛機~_~
因為 槍神太LAG了
能夠 打到完場 已經了不起

引用:
原帖由 LegEnd_Cow 於 2010-5-9 23:09 發表
我最尾差d唔夠錢c金架
我入完又出返梨 SO GAG

引用:
原帖由 錐生零 於 2010-5-9 23:13 發表
好一句我地成日都反勝嫁啦
逝 既自信 好過嬤 N倍

引用:
原帖由 人最緊要惡 於 2010-5-10 00:53 發表
對白+圖很正
神手努力
多謝

多得直江 守得靚 最後好似仲殺左 果心
我覺得佢地發現直爆已經太遲

引用:
原帖由 YeunGKkk 於 2010-5-10 18:56 發表
真係神團 次次都有特野野 第1首歌好好聽  
之前好似聽過-.-
哈哈 這就是我們的特色吧

引用:
原帖由 邪↗魔狼Ho 於 2010-5-10 21:09 發表
真係次次見中華街反勝..
哇哈哈哈哈哈
學 我地個 心逝 話齋 我地成日都反勝嫁啦 XD

引用:
原帖由 高仔 於 2010-5-12 16:25 發表
我想問果兩首歌叫咩名因為很好聽呀[由其是第二首]
第一首 : Jai Ho (You Are My Destiny)

第二首 : NEWS - Sayaendou

發新話題