發新話題

今日玩絕信終於學到野啦 (非抱怨 只求高手教)

[Close]
引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-25 20:19 發表
小弟玩左絕信無耐 出左名絕信垃圾 見到有位人兄叫咩最後的月牙殺左5個好似好勁咁 想學下野咁解 有無人可以教下我

另外附送rp
228304 ...
幫自己fd出氣好威威哦!
點解唔cut埋一開波之前個段野?
如果唔係因為佢無緣無故話我柒?
我會去串佢?搞清楚成件事既來龍去脈好wo
我因為山王大技lag叫場主禁
結果條友仔就話我柒?
我有咩得罪佢?lag要場主禁都要問過佢?
叫場主禁就要比佢話柒?有冇道理先?
成個場一共10個人點解得你地兩個係度嘈?
在場10個人裹面除左你同個劍豪..
其他人我都可以搵佢地做證
成件事引起罵戰係個劍豪燕南天囉ok?
如果唔係佢口臭我洗入到裹面之後正係串佢一個?
又唔見我串埋你?下?fd好威哦?兩個?
人又係你..鬼又係你?你玩晒啦咁?

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-25 21:40 發表

哈~我不嬲都係我~吾係好關團事= =!和平解決最好啦~但佢咁偏激係到罵人垃圾又性~你睇rp~就知係佢單方面嘈~只係想拎出黎分享下~希望大家玩game姐~唔洗下下要搞到炮戰~我都冇點理佢~佢仲要得串進尺~希望佢可以檢討下~ ...
成件事由頭到尾都係你引起罵戰家陣到轉頭話返我?
好好笑哦唔洗下下搞到炮戰?呢句野係你把口講出來真係笑死街坊
檢討下wo?點解自己唔檢討下自己既言行?唔係你話我柒我會串你?
如果照你咁講..成個世界既人都要檢討啦你話人就得!人地話你?
就叫人post上來vlan..你都威威囉

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 01:23 發表

@@話你1句7~叫你換機~連招山王大都覺得lag~之前你果邊用左幾場又唔見你地話禁~轉個頭比我地用左就禁~仲要話自己係場主大哂~想禁咪禁唔洗解釋~咁又係既~你鐘意禁咩我管唔到~只係覺得有人狗左d姐~
就算我講完你7~之後 ...
有無聽過一句說話叫做先撩者賤?

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 04:20 發表

so sad~你有冇聽你朋友a yan講~和平解決~可能你唔想~.~
拿a yan我比哂面你嫁啦~我都唸住和平解決~但你個fd仲想燒落去
和平??個post仲留係度??

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 05:48 發表
你未食藥定食錯藥,你洗咩怕,你咁神手專殺垃圾,你都識話先撩者賤,但你自己更賤
我就吾回你喇,廢事再刺激你喇,一陣又咬住吾放,係都要兩敗俱傷
老實講我吾覺得你真係神手,殺左幾次就大大聲嘈,仲話驚左你換路,又話神手要吹雞,而我不 ...
係咁你留個post係到
係攞景定贈慶?
我比你話完我話返你有咩問題?
另外依家再比你擺埋上vlan
家陣邊個問題啊?
唔係你話人柒先邊個理你啊?
你係唔係燒左個腦?傻_左?
家陣咬住唔放係你地ok?
個post一日係度..
姐係代表你地一日都無諗過要和平
係咁我又何解要同你地和平?
火又係你地放既
燒就燒到來我到?咩料先?
家陣邊個未食藥啊?

引用:
原帖由 死傻閪 於 2014-5-27 06:02 發表
先撩者賤呢個勁阿,你果然夠哂賤,咁都比你唸到
但睇圖,師兄你自己都吾係好得人好多,我仲以為你有瘋狗症
原因係咩吾重要喇,人地都冇理你,你又何苦呢
熄事零人,就咁算啦,你地再爭落去遲早出事 ...
劍豪哥做咩要衰到開埋分身?

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 16:03 發表

無話唔可以 只不過D人上幾場用完 下場我一用山王大GG左 對面就禁咁姐
仲有人地係個場串 咁咪睇下個場有幾勁囉
btw 你咁講猿飛係咁瞬發咪咩技都唔洗玩? ...
睇來你係個腦有問題
講到明我_左個場主幾場
佢先開始禁...係咁岩撞正你個場
別自戀..唔洗兜咁大個彎讚自己

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 16:55 發表

咁就要睇下你部機有幾廢啦 分身大, 牛牛大得唔得先?仲有要分究竟你係機廢定網廢
比你機幾勁都冇用
一場007已經足以證明你有幾勁

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 17:20 發表

唔好意思 我絕信垃圾 好驚驚 淆底 點算
咁你嘈咩?嘈自己有幾廢?博囉彩?
機勁又點?照你咁講大把人機廢
但007一樣都係神手

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 17:23 發表

而家個重點係lag 唔係招技有用定無用
哈好笑無用既又會有lag啊?你搞gag?

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 17:27 發表

哈好笑招技傷害唔高就唔會lag啊?你搞gag?
兄台..你搞錯了..
我所講既無用..係既然無用既技
又點會有人用?唔通所謂既(無用)
仲要用?你搞gag?

發新話題