發新話題

[討論] 檢舉小組 候選名單

[Close]
支持

引用:
原帖由 KumGuaT 於 2014-5-13 01:49 發表
A-Lin☆
A-Yan☆
pp_qq
AV仔
hi智樂
你仲有玩?

引用:
原帖由 Twinkle.wkY 於 2014-5-13 10:27 發表
強烈反對 經常放個人情感落話題到
Spawn★ 然後佢既圍威喂老死 ms.misaka
最興嫁啦 唔講咁多啦 最興兩條友係到嗡
比條傻仔做到 真係一夜之間vlan沒有了
又等比佢報告啦 最興周街報告人
咩狗屎垃圾都報一餐 啊豬係goo ...
唔講其他,籃球icon邊有半年
半個月都唔知有冇
見有人比人捉我都即刻del左

至於你話放個人情感落話題,Spawn我就唔知佢啦
我就冇啦

亦都多謝你提醒我,比我有個機會警惕自己唔好擺個人情感落去,唔該哂

引用:
原帖由 鬼影★月愛 於 2014-5-13 06:03 發表
死啦,我發現自己無咩人氣
而其他後補人選都係名人/好多朋友。。。。
要拉下票先!
其實細佬我玩信長就超過8年,係VLAN打滾左六年有多(呢個AC08年)
咁有人話 點解無見過你,其實細佬我係05打用我係神手228呢個AC打
當然,我絕對 ...
支持

玩左咁耐信長都仲咁有心

當然其他人都好有心啦

引用:
原帖由 帥哥哥 於 2014-5-13 13:20 發表
其實Ms.Misaka SpaWN★ 呢兩個人係就係好用心幫VLAN做野 但係唔多識站係中立角度 一覺得自己岩唔會再理其他野 就算發覺錯左都死撐

利申: 中文差
利申2: 我睇左幾頁就覺得佢地似呀平 不過前面比人搶左講先

投: ...
未知邊度令你覺得本人唔識企中立角度睇事同錯左都死撐?

希望能夠指出錯處比本人改進學習

引用:
原帖由 dirtycat 於 2014-5-13 16:37 發表
有幾位成日走場WO
如果係嘅話,要提出黎囉

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-5-14 15:11 發表

我都認同, 選呢D人應該嚴格D,
應由管理員/壇主親自審慎選擇
實力唔重要, 只根據品格/以往背景, 年齡上請不要太低

尤其某些常常在論壇/信長場內開罵戰/咀砲的人
我覺得佢地當選後會有好多問題. ...
之前你話有某候選人有唔少走場rp

我覺得要放上黎

南哥終於比人捉到

樓上入唔到候補名單係一件可惜嘅事

引用:
原帖由 花文. 於 2014-5-19 00:52 發表
SpaWN★

Ms.Misaka

呢兩個成日係街場炮人
係咪要我拎返你啲教學rp出黎啊

發新話題