32 123
發新話題

借問鈴木秀二

[Close]
引用:
原帖由 95768141 於 2012-8-18 18:16 發表
何解要踢我- -?難道殺到你肥唔到就是mh= =?
反應方面絕對係正信既經驗
再加上sam8cat8帶我一個月既訓練既絕信經驗
唔通殺你有難度?
喱條友不嬲都系有d問題
你吾可以怪佢
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

引用:
原帖由 95768141 於 2012-8-18 18:34 發表

但係..身為一個玩家..連人品都無埋
咁佢同個d mh既人有咩分別= =?
一樣咁無品
佢上次都無啦啦話我地某團友垃圾
跟住話埋團
結果搞到要我地5條友入佢場

系囉 真系好吾岩
好彩我仲有rp系度 吾知邊個屠邊個呢

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-8-18 18:42 發表
希望你搵到個RP入面有我
而我又同你對家
而我又比對面屠既
咁就好拉

相反.
我好似有吾知邊個
我同佢對家
而佢又比人屠
而佢又係挽果汁
...
e 我家陣先知個場鳥居系用黎團戰
sor隻鳥居我完全吾識嫁wo
想抽水 ?gag來的嗎..
我又搵到個rp又有鈴木秀二份wo
仲要玩長宗wo
真系吾知乜rp黎

等陣以為自己真系打緊5fd就吾好啦
好彩我吾識個鳥居嫁姐
好彩我又有大量你團人士d rp姐

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-8-18 18:45 發表

鳥居係zn 個fd wo
由頭到尾冇話團戰
你知你d團友啦 抽水又特別快
你都識講系佢fd 我識佢咩 ?

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-8-18 18:46 發表
我就當街場係到v
吾小心又V到M$
無計 而你覺得又係團英
咁我都無計
咁又系
不如你有個rp你不如欣賞下紫色系咪v出黎仲好

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-8-18 18:48 發表

講緊個人實力姐
唔洗拉埋個鳥居落水既
原來絕信系吾關隊友事
原來可以1打5 你幾時開場關晒4個位俾我5個打你1個?

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-8-18 18:49 發表
心諗你有果場... 講出黎我地成班都係到笑緊
5個得2個正常
其他我吾想知
因為場場無我份

而我唯一同你對家果場.....
咁又系 個團有事就吾關自己事
都幾識走位

引用:
原帖由 95768141 於 2012-8-18 18:51 發表
喂= =我個post唔係拎來吹水=.=
麻煩你地搵人同我澄清
俾你見識下佢個團幾厲害呀麻
人以群分 物以類聚

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-8-18 18:52 發表

同你地比我還差得遠
實比你地屠殺既
1打5 應該冇乜絕信人士可以做到(除左我大佬)..
咁你講到絕信系吾關隊友事
我比較想睇你表演1打5技術

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-8-18 18:56 發表

你係咪唔明我講乜呀
都話我冇可能做到囉

不如你試下做比我地睇啦
你團咁多神手
幾時搵個示範下

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:02 發表
是是是HG 大哥
四眼令仔呀 已慌

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:04 發表
我無串你,沒LALA 串我你沒野AR
你叫我hG大佬 我咪叫你四眼令仔囉
有問題嫁咩?
喂 你叫得我 我吾叫得你
我真系問番你喱句 你冇野呀?= =
大諗頭左d wo

你叫我hG大佬 你覺得喱幾隻字系冇野
我叫你四眼令仔 請問喱4隻字又點樣有野?= =

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:07 發表

大諗頭左d 你先係,我好和平,入來回個帖姐,洗唔洗今AR HG 大佬
你叫我hG大佬 我無理由吾叫番你四眼令仔嫁

啦 我份人就好講道理
同樣角度
你叫我hG大佬 你覺得喱幾隻字冇野
我叫番你四眼令仔 我都覺得喱幾隻字冇野嫁姐

無理由你叫得 我吾叫得架?

32 123
發新話題