發新話題

[討論] 檢舉小組 候選名單

[Close]
Ms.Misaka

回復 131# 的帖子

唔明

估唔到一個侯選名單都可以製造咁多花生

而且講到明檢舉小組成員不會有特別權力,如不會有,禁止IP, 扣分.等權限.

搞到我唔係好明點解要極力反對某D人做 又唔係走場MH

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 小飛豬 於 2014-5-13 21:41 發表
明日,選出最後10名.正式小組成員.
今日15號了 點解仲未宣佈
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 225# 的帖子

講alan同唔成熟有咩關係

原來係咁

回復 236# 的帖子

alan屬於有殺錯冇放過一類人 亦都唔會輕易原諒人
但過左去就算了 就算佢仲係到 我都唔會對佢做法有咩意見 歸根究底佢只係履行一種做法而已

好想快D知邊10個係正式成員

回復 261# 的帖子

你從什麼時候開始產生了檢舉小組成員係管理既錯覺

引用:
原帖由 小飛豬 於 2014-5-18 05:16 發表

這個是我最頭痛的問題.

最近收到好多建議,我一直在消化. 有些確實玩玩下,有些不明白職責所在.

至今早上5:00 我還在重複又重複的,翻查候選人,包括其分身,
過去是否有走場,MH , 結果當然令我相當震驚.

慨嘆~ 好 ...
走場一定會有 任何魔獸玩家幾乎肯定有過斷線的經驗 而且無法重新連接 容易誤會成走場
而且re場都會導致有走場紀錄 所以查過紀錄往未必準確
如果真係太頭痛 你可以試下搵d一定信得過既人黎做 例如: 評分團隊成員

結果已經出左 此帖已完

檢舉小組成員名單:2014-5-19 更新
[Ms.Misaka] ︱ [A-Lin☆]      ︱ [SpaWN★]
[愛忘情.]      ︱ [︱菊花茶︱]︱ [好鬼衰]
[鬼影★月愛]︱ [比.卡.超]     ︱ [魔法稻草人]
[[MYDs]Ya]  ︱ [凌總]           ︱ [p_p_q_q]
[花少奶]       ︱ [C.wg]          ︱ [[UnioN]YiNo.O]

發新話題