發新話題

極速快車手-遊戲影片/圖片(加分活動)

[Close]
引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-3-29 13:37 發表
玩VS系咪同人鬥果D?好無聊架wor..
唉..睇黎極速快車手玩到五十幾lv就冇野玩了...點解佢唔整D任黎做下啵..
..........
無奈了..賽車game玩vs都會話無聊.....
你可以解計時任既~_~..
一係有暴走個陣去撞boss

引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-3-29 20:51 發表
就咁做呢D都可以升到LV?冇乜可能wor..我見人九十幾LV了= =
唔通佢又系靠撞boss同VS升到咁高LV架?
我記得我果陣玩VS都冇人嘅..
我地啲老手的確係撞H升到8x~100lv的-___-
你唔信都可以問下佢地..
有150%經唔會難升得去邊.又有得買50%水

引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-3-30 15:46 發表
我覺得咁樣好似好無聊咁啵..感覺好似已經冇野玩咁..
你可以跟d細團打半城 既城戰既..
如果你再話隻game無意思的話.
我真係投降了

引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-3-30 20:10 發表
'你可以跟d細團打半城 既城戰既..'
姐系加入D車隊?如果你有團嘅話加埋我,我好耐冇玩,有D想玩返= =
【只要唔無聊嘅話...】
我依家無咩玩.因為要UT...更左完之後我都無玩咩

引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-4-1 23:21 發表
UT系咩?點解更新完唔玩?
我下左,玩左兩日..真系好無聊,D人得果幾個,黎黎去去都系撞H.。
VS又冇人,仲要我55LV對九十幾LV嘅..
UT=考試-.-
你真係覺得無聊我唔知點幫你-_-v

引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-4-2 20:59 發表
始終系覺得個GAME怪怪地..冇任做得VS同撞H,又少經..
佢唔驚會冇左好多玩家架咩..= =
可能你對隻Game無咩興趣了...
其實我都覺得隻game有好多錯處

引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-4-4 16:34 發表
唔系啊..我覺得呢隻GAME好好玩啊..
因為通常D online都系打怪做任..冇乜特別,玩到悶= =
但系極速快車手就買車砌零件,幾特別!!
我就系覺得佢55lv冇任做太可惜..~ ...
多數都係撞H為主的.
因為呢隻game既背景係以進化油能源為主.
所以要撞Boss/H 解任務..
防止佢地破壞城市.

引用:
原帖由 iamfai 於 2011-4-6 22:15 發表
你都係新手?  一齊玩.
等我考完試睇下套裝過左期未.
睇下帶唔帶到你地撞吧

引用:
原帖由 suyuan201314 於 2011-4-8 19:59 發表
但系我選擇左唔幫警察啵..點會仲撞H= =
H系咪有電話打黎果D?定系自己去撞,我一個撞H嘅電話都冇嘅~
如果你做左Roo係無得接電話.只可以做撞個個

多多支持下呢隻game吧

引用:
原帖由 -_Nadeshiko 於 2011-5-13 01:01 發表

點解有d 人加5分有d人加3分同樣都是放圖=.=
因為我係計Lv-_-黎睇的...
有d人為左dl隻game開完ac影左相就想拎完分就del game

玩吧.有咩唔明 可以pm我解答你的呢

引用:
原帖由 wukahoa4 於 2011-5-18 22:43 發表
想當初同DC打城既時候真係好懷念~唔知而家仲有無DC而個團呢?___?
有DC呢個團-.-重係度稱霸緊大城~_~
我好懷念我之前疑團~_~

我叫無靈魂的驅體呢

引用:
原帖由 CoN__=] 於 2011-5-22 13:00 發表
個game好似得返好少人玩+上無人會對戰- -"
城戰/對戰都有呢-_-v
不過多數8倍姐.無差都多人玩

發新話題