發新話題

桜 vs MNWLG

[Close]

回復 56# 的帖子

頭幾次已經證明你地個埸有問題.好多人都疾.re左幾次
之後你地埸主問題彈哂全部人.
依家re埋.你地自己走埸又過6lv 你話你有rp.好牙.你上傳囉.睇系邊個岩.我地5個在埸

2、正式比賽期間,任何一名成員6等級之後如出現 LAG 機,或隊員不明斷線,比賽仍然會繼續進行;

你睇你地拖左幾耐.8點鐘開既.8點半過左.我可以要求即刻開始
可以神早要你35開波.仲等你咩?
話左好趕時間.你地自己問題就要累埋我全隊一齊拖累?話左5re.你地要走埸.你地問題

回復 64# 的帖子

哦.咁你上傳囉.睇邊個有理d.
依家第2埸.我地人齊左好耐呀東埸.以21:39p.m為開始時間
30分鐘你地仲吾入埸我就再報告

過左6lv就冇得re架拉.你玩我咩.單方面.?呢個系大會決定的規則

第一埸你地有彈哂.我地3個gg大本夠冇追究.話重賽算
第2埸過哂6lv.得你地彈.有冇人信你系吾系走埸ar.?

有圖有真相

附件

第2埸.依家09分.你地一個都吾見人.我地等足半個鐘
已交給管理員處理

回復 102# 的帖子

你地彈左一個.之後再一個個咁走埸.我地全隊都見到
依家你地吾憤氣輸左埸更系咁講.re足咁多埸都系你地彈.我地問題正系你地既錯?
而且我一早講清楚我地好趕.吾會等你地.

拿.一早講左.第一埸由管理員定奪.
我地開左埸等你地打第2埸.30分鐘味有一個成員入埸.已報告管理員

系vlan問題正你地問題.我地5個在埸wo.一個都冇彈.你點講得通先?

一早講左.第一埸由管理員定奪.照打第2埸有咩問題先.
管理員話要重賽第一埸我地一定接受.根本系到有心拖我地.走完埸又吾認數
我諗系有人彈左一個覺得輸左.連拖時間都吾想直接跳算

我綜合所發生既事一次過打出黎
8點鐘我們齊人在信6區開埸.等到8點半對方只是入了3位.我們大可以要求直接開始3v5進行第一埸
但系我地照等.之後過左陣齊人開始.但系對面個埸太疾.re左.
但系re完之後一樣系疾埸.但系我地知道只可以re一埸.所以照打.點知打到咁上下.我方2名隊員彈機.對方全彈.
由我方剩下3位隊員攻破對方大本.但系我地都估到有分流情況.決定重賽比較好.最後雙方傾好.重賽
呢一次大家6lv前冇提出任何問題.但系6lv後對面一名隊員彈了.要求re/重賽.我們不接受.跟住對方無視仍然相繼走埸
我地決定第一埸由管理員定奪.先進行第2埸賽事.免浪費時間.
21:39p.m 開始第2埸.信6區呀東埸.我們隊全齊.足足等了30分鐘對方仍一位隊員也沒有進埸

回復 176# 的帖子

占.我地分流完都有幾個rp=.=而且我地都有隊員彈
佢地果rp系先前分流果時既rp

回復 183# 的帖子

一次叫巧合.兩次叫咩野.仲要你怕有第3次?你地問題令我地陪你地不停re.
咁又系我地應份要做嗎?
規則講明只可以re一埸.事實因為你地問題已經超過左.8點開始既比賽.9點幾先再開.仲要再re?你地re得夠多了.
我地吾接受都系理應

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-8-8 15:47 發表
還有一場呢? 不打?沒有約?求說明
當第一埸完結沒久.我們已開埸等候對方.等了30分鐘對方也沒入埸

發新話題