發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
睇緊某飛行員的戀歌。
本來覺得E套野講飛機真係悶悶地。
不過睇完4集後發覺真心不錯。
劇情超展開

奇策士とがめ。

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-1-29 15:34 發表

我DOWN左第一集就無再睇...畫風太特別..結果我當佢惡之華咁..封左塵=XD
建議可以肚餓時邊食野邊HEA住睇到第4 我都係甘。
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-1-31 15:20 發表

個隻騎馬個隻..之前好似比SABER秒左...連戰鬥畫面都無乜XD

紅A無限劍陣廢咩?
RIDER 個人覺得佢仲有好多技未開。

本人覺得紅a算勁。有固有結界既都唔廢得去邊。

奇策士とがめ。

引用:
原帖由 無撞 於 2014-1-31 19:42 發表
RIDER勁呀 CASTER就... ?
佢把野插到金閃閃咪勁
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2014-1-30 02:04 發表

會有原作冇既新劇情
背影男紅A同霸氣Lancer太型
紅a既背影係最型,已經成為一個象徵
奇策士とがめ。

近排係布卡見到套漫畫叫維羅妮卡
暫時睇完,發覺唔錯。
有D似地獄少女。

奇策士とがめ。

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2014-2-1 00:50 發表
解釋下點解我覺得紅A戰力比唔上其他英靈既原因

Archer對:
Saber     唔夠打就眾人皆知 fate線比saber一刀ko  ubw線對住魔力全開既saber又輸
Lancer   fate ubw線一開頭唔係士郎係到令Lancer改變目標,下一刻就會死係 ...
佢仲有無限劍制。
印象中佢剩係FATE線單挑BERSERKER用過一次。
UBW線都係用比男主角睇。冇對界寶具既話,固有結界我覺得係最勁

奇策士とがめ。

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-2 22:55 發表

士郎先勁~_~ 雖然係主人..

可以用大量番版...打爆正版...

無限復製人地個寶具...之後打人..

如果士郎復製核彈之類..呢D強大武器..你估邊個夠佢打? ...
紅A咪係士朗=.=
奇策士とがめ。

睇緊青春恆久
畫風好正,劇情都OK,戀愛類應該係。

推介

奇策士とがめ。

引用:
原帖由 無撞 於 2014-2-4 16:02 發表

漫畫?
琴日睇完 12集
奇策士とがめ。

1月仲追緊既得獻給某飛行員的戀歌。
麻將少女遲D都會睇番

飛行戀歌到第5集都仲OK,希望之後會仲好睇。
好耐之前就見到宣傳。
睇既原因都係因為男主角有D似潘多拉之心果個男主角
一開波HEA住睇,睇到第4集先開始有意欲追。
奇策士とがめ。

睇黃昏乙女×失憶幽靈先。N年前睇過下。之前一直覺得條女有D似地獄少女,所以一直有D興趣。依家見無聊睇下先
奇策士とがめ。

睇曬真月譚月姬漫畫,真心唔錯
奇策士とがめ。

係。2次露點
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 樂7.7樂 於 2014-2-24 01:18 發表

睇左了
未來福音 序 兩儀式同黑桐講野果下傲嬌真係萌殺唔少人
雖然我睇唔透,但我覺得空之境界真係好有深度
可唔可以講解下空境D哲學,世界觀,想表達D咩 ...
邊度,點解我睇完都唔見有?仲有214後面好令。最尾黑桐冇出過場。去左邊。
同占卜婆婆講咩野爸爸受你照顧。R爆頭。
同埋炸彈魔把聲勁好聽點算
奇策士とがめ。

發新話題