發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
引用:
原帖由 ReDo 於 2013-11-10 22:50 發表
伊莉點樣拎分?有幾套h動畫想down
唔用小圈子討論區 戈D咩萌化促進會一9樣無視
係GOOGLE SEARCH資源基本上係想BLOCK左呢D討論區佢

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-11-11 23:56 發表

萌化促進會我好似做左高級會員

EYNY要比錢先做到高級會員..無機會= =

呢幾個論壇係高質素既小圈子論壇..有好多資源都未必搵到...

GOOGLE唔夠百度多..百度空間超多動漫資源XD去百度吧搵 ...
好鬼19 諸多規矩 DL個野又回覆又剩咁

又要放又要收埋都唔知為乜Zzz

好似話D版規又係好鬼多

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-12 23:21 發表
睇完潘多拉未。                .
睇到三十幾炸

我同動漫國仲停留左係囮物語...

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-11-23 01:06 發表
套青春紀行...就快出現三角戀..NTR

NTR界...有你小鎮...SCHOOL DAYS

見到靈魂事件之後...應該好快就係男主角二重人格(人格同性格唔同)..溝2條女..

但又唔係人渣屬性..真係特別..

大學既戀愛同中學既戀愛好唔同XD ...
三角戀咪三角 點解NTR先

潘朵拉睇到7十幾
太多野想講 所以唔講
原來全部都係假

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-27 01:05 發表

根本神劇情畫功亦一流。
劇情有心思 有好多幕都好正 不過硬係唔知差緊D咩咁 差少少野咁

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-11-27 15:20 發表

大河內條死仔包....次次整死晒D女..已經死左3條女

重要王女得呢集有D戲份...咁都整死人...之後工口腐就....好慘'

佢有個咁好既GAY友..真係好XD

果然係革命GAY

睇左幾集漫畫...未FEEL到神作= =" ...
睇你就睇啦 咁多爹 洗咩你FEEL唔FEEL到神作
請多用欣賞既角度
神唔神我唔知 不過劇情畫風值得一讚

引用:
原帖由 JustForYou 於 2013-11-29 03:38 發表
啱啱先睇返第6集
洗哂腦
http://www.nicovideo.jp/watch/sm22204188
正       :Q

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-27 01:05 發表

根本神劇情畫功亦一流。
感情線都係叔叔最正

愛的戰士 巴爾馬公 睇住佢地兩家公爵呢個組合幾正

引用:
原帖由 3.14 於 2013-12-18 21:03 發表
重睇steins gate劇場版bj4
SEED?                               .

又小圈子                                                                    .

RIDER勁呀 CASTER就... ?

騎乘仲要好似唔計龍種                  .

感覺實戰caster打邊個都輸

發新話題