17 12
發新話題

[HD]♥妃ˇ囡鬼已滅 片已出 by:雷神v3v

[Close]
唉.好似好霸氣咁BO,滅我鬼鬼好**粗口**威 ?

引用:
原帖由 ★CaNcEr♥成 於 2011-3-28 21:53 發表
wow樓主似強大 何時來場友誼的3分
3分仲友誼,成?

引用:
原帖由 yintx 於 2011-3-28 22:07 發表

滅號可以代表到d咩?
姐係咁,如果你有fd俾人滅左,你會唔會黎睇下?
俾人滅左果個叫我地唔好串滅人果個,但係我地好想知道滅到我地朋友既人有幾勁,想學下野咁姐,係咪有問題?

引用:
原帖由 yintx 於 2011-3-28 22:12 發表

原來系咁 但我feel到有串咀成份lor
(朋友),問多你一野,如果係你既朋友人滅左,之後俾人抽水,咁你嬲唔嬲先,如你唔嬲,我神服你FEET下

引用:
原帖由 yintx 於 2011-3-28 22:16 發表

如果 你系街上 見到有人比人打到pk 但佢無叫你幫 你系唔系會唔幫
我唔會,我會打999,叫police叔叔幫佢
仲有,睇下係邊個

引用:
原帖由 yintx 於 2011-3-28 22:17 發表

講真 你打得滅號=.=輸左都預左比人整片架la 唔同 人地會放過你啦?
好似你打杖輸左人地都會屠城la
E+唔係話我想我點,我只係話我嬲先會用E個口吻姐

引用:
原帖由 yintx 於 2011-3-28 22:21 發表

有實力咪跟樓主決戰
系到炮有何意思?
我唔理之前點你地=.=
仲系見到 你地一班fd sm緊樓主ja wor
咁老老實實,樓主炮就好多人知,咁佢(出)水我地都會有人同佢打
咁你又做咩幫樓主?

引用:
原帖由 yintx 於 2011-3-28 22:25 發表

我有話我好好人咩?
之前我都好似佢咁 gg左人整片放上網
咪又比人 我感同深受 先同佢炸
咁你咁多時間,不如睇下點win左個3分賽佢喇
仲係到同我地嘈做咩
仲有,係條友串先插佢,金天打完金日做片,e d叫唔串?

我要慢慢等待樓主上水,之後同佢學下野先

引用:
原帖由 天下第一輔 於 2011-3-28 22:32 發表
你班吠夠未 係到吠吠吠 好煩 唔鋸?打滅號囉
你係咪打,你話我狗?
打,come

引用:
原帖由 ★CaNcEr♥成 於 2011-3-28 22:34 發表

聽聞你都係其中一隻狗咋 吠完未丫 我都覺得你好煩 開分身 開正身見真章
放心,e個我黎打

引用:
原帖由 天下第一輔 於 2011-3-28 22:35 發表
come 打 即時 ~~~~~
聽日打,不過開左正身ac先講野吧

引用:
原帖由 yintx 於 2011-3-28 22:36 發表
看來不只我看不過眼=.=
你係看不過眼,條友係串77,睇唔到?

引用:
原帖由 天下第一輔 於 2011-3-28 22:38 發表
注意 係你班狗 唔係你一隻狗 你地係到吠 就預左比人話係狗架喇
打pm留msn 求別淆
正身黎S0R
睇到味,?
見到我笑鳥,e d唔叫串,咁咩先叫串?
正身 sad

引用:
原帖由 天下第一輔 於 2011-3-28 22:40 發表
老實講我呢個ac係唯1 一個Ac 對你班狗 我諗
1lv 玩三分滅號 滅到我50lv 都仲未輸La
我驚你第一場就lose鳥
到時笑大人個口
咁我都開個正身ac玩下先,咁就係我唯2既ac

17 12
發新話題