發新話題

7水(完)

[Close]
引用:
原帖由 flower.T 於 2012-5-15 23:29 發表
聞說你好似好勁..想求證係咪真有其事...請問可以打埸絕信 10分?
rule你話事又點話
引用:
原帖由 flower.T 於 2012-5-15 23:35 發表
聞說佢好勁..所以未想搵佢依個所謂實力既標準來試試自己有幾多料同埋係咪名副(符)其實囉...純粹交流
傳聞而已.......未知閣下是否從西北面收風。
引用:
原帖由 CODMV 於 2012-5-15 23:34 發表
佢最近上哂位
紅字乃唯一錯處。

我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-5-16 19:16 發表
老老實實,7水幾勁幾勁都係吹出黎呢個係真

只係夜夢團柱mL. 同夜夢最強主力小寶寶謙姐
橫線都係你吹出泥姐

入正題
好耐無打單挑 終於有得過手癮
呢場單挑 接
詳細再傾 歡迎pm本人或者留低 msn/skype

賽規:
(取用931提供之賽規,另由se7en水加以修改)

地圖使用 信長之絕望007A60 (-rs 可選任何英雄)

進行兩場對戰,
每場最多10分
第二場對戰,必須使用上一場對手之英雄出陣 (換軍換英)
總分最高者勝(最高分為20分)

計分詳情:
擊殺英雄 一分(包括所屬陣營殺擊,不包括中立部隊擊殺)
箭塔   每兩座一分
騎兵營  一分

足輕番頭 二分
軍營   二分
侍大將  四分
大本營  十分
擊破數  每一百點增加一分

移動範圍
中路,CP區

-------------------------------------------

比賽時間:
2012年5月18日 20:00  
綜合遊戲區10
(由
flower.T決定)
se7en水開場(不設觀戰)
(由se7en水決定) 

------------------------------------------------------ 

另,是次賽事由
flower.T發起,故本人se7en水有一要求
無論輸贏,flower.T必須告知其本尊之名予se7en水
希望
flower.T同意此項要求

引用:
原帖由 .mL 於 2012-5-17 18:58 發表
我e家直接用本專ac回你又點話?淆?咩話???
果然不出本人所料

久違的單挑,再臨

------------------------------------
修改

比賽地點可能改於綜合遊戲區01

場已開 請盡速進場

引用:
原帖由 PrOlhEaD悲傷 於 2012-5-20 04:36 發表
又係佢d上位post
樓主無聊姐

發新話題