發新話題

咁扣分法 大家覺得會吾會吾公平?!

[Close]

咁扣分法 大家覺得會吾會吾公平?!

琴日接場計分..
對面個團都好狗嫁啦 我抽9 揀軍
首先 同我地講 我地網吧 要我地讓軍比佢 吾系一陣網吧lag冇得re
接完先知 對面5個都吾系名單入面 相反我地堅持用返5個團隊名單入面既人作賽
我都叫過對面轉ac打啦 對面死都吾肯 又話趕時間 叫我快d開
仲同我地講贏輸分都比你地
我d團友又話要打團 咁我迫於無奈同意佢地名單不一啦
跟住完左 我地輸 但對面話過分比我地既 咁我梗系上傳rp啦 點知對面講野吾算數 贏左放埋rp
之後我去信龍大叫佢處理一下 咁正常雙雙否決or一齊扣團分 咁就都好合理 我都接受到
點知...
我今朝on 見到我ac積分比alan扣左150分 理由:公然接受名單不一
對面公然名單不一果個只扣了10分

講真 我初犯姐 吾使一下扣我150分丫嘛- -''
雖然我有錯 同意對面名單不一 但系叫極對面又吾肯轉ac 又話趕時間 又吹我地開
換個角度睇 我都系受害者黎嫁咋
我有叫過對面轉返ac打 都影左圖 但對面吾肯轉
比人呃一場計分 仲要一次比人扣150分 人地話名單不一果個只系扣左10分
咁樣扣分法 大家點睇?!
如果佢都扣150分 我冇野好講
但我初犯 對面扣10分 我扣150分 我感覺上好吾公平
我希望有個公平既判決 而且我保證吾會再比人地名單不一
我吾想再因為就對方 搞到我再比人扣分

如果真系初犯扣我150分 咁呢條例有咩用?!
***公然要求名單不一 或接受, 團長積分最少扣5分, 比賽結果亦會否決 (2011年1月2日 22:05加入, 即時生效)

最少扣5分我諗呢個定義系比初犯既玩家一個警告 但我初犯就扣左150分 相反對面只扣了10分
公平 合理何在?!

下面有圖 證明我真系有叫過佢地轉ac 但對面吾肯轉ac打

CuLiceya.
請原諒我  原諒我不成熟
不愛妳是藉口  好讓妳離開我
請原諒我  好想自私將妳佔有
妳的寂寞就給我承受  換妳過更好的生活

回復 2# 的帖子

真系吾知佢扣分制度系點定法..
佢寫最小扣5分 就冇定最高扣幾多 我初犯就扣150分
咁樣睇黎扣幾多真系管理員決定 上面寫最小扣5分可以無視 扣幾多都系管理員話事
見你多分咪扣你150分 見你冇乜分咪是但扣你10分
我覺得呢點真系好吾公平
我認為個成立條件話你知最小扣幾多分可以作廢
直接打句 違規者扣幾多分由管理員自行作決定算吧
CuLiceya.

希望管理員能盡快給我一個公平的裁決
CuLiceya.

回復 6# 的帖子

咁你咁講 姐系擺到明要扣我150分 吾去公平處理 比應有既懲罰我姐
你要封我ip 扣我分我都要講埋佢嫁啦
不過如果你真系要扣我分 我諗你不如連呢個區都關埋佢好過
咁你好心就吾好定d咁既例出黎 寫最小扣5分啦
直接d寫句扣幾多分由管理員自行決定啦
講一套 做一套
機會都吾比 一黎扣150分 咁你最少扣5分既定義系邊?!
你覺得分對我黎講冇意義
我都覺得d例對vlan冇意思
講真 我真系冇乜所謂 如果你扣佢都扣150分既話 雙方公平既話
但係我見到有人處事不公 人地一個就扣10分 我就要扣150分
系啖氣問題 你做事咁吾公平咁主觀吾好做三管啦
同樣既錯 多分既就要扣多d 小分既就要扣小d 咩道理?!

CuLiceya.

回復 9# 的帖子

理由佢解釋左啦 佢覺得我多分 d分冇意思
咁咪一次扣我150囉 人地小分咪扣10分囉
呢個理由夠哂公平?!
處事咁主觀 吾明點解3管搵佢做
alan哥其實系咪我得罪你 你對我要咁吾公平?!
仲要扣完我分之後吾夠半粒鐘 立條新例..
**公然要求名單不一 或接受, 團長積分最少扣5分, 比賽結果亦會否決 (2011年1月2日 22:05加入, 即時生效)
咩意思 玩針對?!
公平在哪?!
CuLiceya.

本版規則
如受到不公平對待, 可在此提出申訴

開post申訴左 比一個咁既理由我了事 我接受吾到
希望吾會換來封post了事 會比個公平既處決我
另外我仲想alan可以比一個交代我 究竟系咪針對本人?!
如果冇交代都吾緊要既 做得vlan三管 點都要有返d面子 要有落台階 呢點我都好明白

CuLiceya.

回復 20# 的帖子

吾好講人吾人情啦 問題吾系系呢到
系佢跟本處事不公 佢單方面主觀覺得你多積分
所以佢就扣你多d分 人地冇分果個就扣10分
你2個一齊扣150分我都冇咁嬲
就算2個一齊扣150分 定果條新例都可以作廢嫁啦
初犯都要扣150分 點解要寫最少扣5分
但佢e+離譜到一個扣10分 一個扣150分 同一件事同一個扣分理由 2個吾同程度既懲罰
CuLiceya.

回復 22# 的帖子

錯我有認系我錯
你睇下我個post 我有話自己系有做錯
但你處事不公 又系另外一回事
2件事黎 吾好混淆
你一個扣10分 一個扣150分 呢點系你處事不公 你吾岩
你諗下 你比個合理公平既處決我 我會吾會系到開post投訴你?!
難道我有錯我就認 你有錯你就吾去認 吾去改?!
你自問你處理呢件事上面 有冇吾公平既地方ok?!
你一句話你處理呢件事上面冇做錯既 我吾會再系到回post
回你都冇意思..
3管開個申訴區出黎比人申訴 但就因為自己既主觀做出錯誤吾公平既處決

咁不如你關左個申訴區
你一路只系話我做錯野 但我有認錯 你就相反處理呢件事上面吾公平吾恰當 你就吾認錯 吾去改

至於扣多左分既地方, 等你諗清楚之後先再講.
如果你覺得自己冇做錯 我相信你都吾會打呢句 話扣多左分啦

CuLiceya.

回復 25# 的帖子

第1頁 自看...
我開呢個post既時候一早就打左下面呢句
雖然我有錯 同意對面名單不一 但系叫極對面又吾肯轉ac 又話趕時間 又吹我地開

呢句我有認錯 難道你連我開既post都冇留心看看我打左d乜?!

我e+系針對你既處決 吾系話你懲罰我有做錯
我有錯 要罰 應該
但你罰都罰得吾公平 點令人順服?!
作為一個擁有3管之稱既管理員 亦都身為論壇的最高話事人之一 都吾作出公平既處決 咁我可以點?!
一路比你咁樣吾公平咁扣多我分?!

CuLiceya.

回復 29# 的帖子

我一點悔意都冇?!
咁你睇埋我呢句 都系第1頁
我希望有個公平既判決 而且我保證吾會再比人地名單不一
我吾想再因為就對方 搞到我再比人扣分
同埋我果句 的確系認錯 你又主觀地覺得吾系既話 我冇野好講

咁我想問你一句 你下一個回覆剩系回我呢個問題就得啦...
你自問自己今次對我作出既懲罰 有冇吾公平既地方?!
如果你話冇 我吾會再回 我相信vlan所有玩家睇過我呢個post
都會明白到vlan管理員的公平的處事手法
CuLiceya.

回復 31# 的帖子

你都系冇答到我問題..
我問題系問你..
我剩系想你答我下面呢個問題 吾想下個回覆都系你比返問題我
你自問自己今次對我作出既懲罰 有冇吾公平既地方?!

我回返你先..
我有認錯 一句又好 十句又好
難道我講十句對吾住 同講一句對吾住 有分別嘛?!
認錯我相信吾系用幾多句黎衡量 系睇下你有冇咁樣去做到...

認錯我有 悔意我有 亦都保證話我吾會再同意人地名單不一
換來你比我既答案都系一路兜 冇認真正面地回黎過我問你既回題
你呢d算吾算系逃避我既問題?!
CuLiceya.

你肯更改返你既評分 我都吾迫你回答我既問題了
我都吾會再同意人地名單不一 我希望呢d問題吾會再系其他玩家身上出現
CuLiceya.

回復 33# 的帖子

我不嬲對事吾對人
我有做錯我會認 人地做錯我會話人地做錯
既然你做返應該要做既野 我都有個公平既處分
我都吾會再系到回覆 呢件事都當冇發生過吧
CuLiceya.