發新話題

疾風二人暑假賽 活動內容 已截止報名

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 ☆Twins↗健 於 2011-6-3 21:46 發表
可唔可以玩6.0版本or以上 4.5太舊
4,5c 相對6.0版本人物較為平衡
而且 BUG屬最少
建議比賽使用4.5C 更佳
6.0版本 仍須調整平衡性

多謝支持

咁快就已經有人參加拉-__-?

引用:
原帖由 jiffchan246 於 2011-6-3 22:53 發表
唔識玩疾風
宜家仲有時間練技術
離截止日期 仲有一段時間
努力

引用:
原帖由 卐赤之子卍 於 2011-6-3 23:51 發表
呃,,,,,首先,如果隊員活躍期間不能符合比賽時間咋辦(1)
第二,如果我用MH比賽您又耐得我啥咧(2)
III,可以有隊名嘛,您總不能 xxxx小隊 yyyy小隊 地叫吧...(3)
肆,規則就這麼多不改了吧....(4)
⑤,比賽使用的英雄也應該訂訂吧,如果相撞了,抽籤就好了哦(5)
6,比賽期間不能F[邀請决鬥],會少了很多樂趣哦,例如一些單挑型角色會削弱了哦(6)
七,這問題很重要唷,誰開場哦,如果那人開圖會使其他人lag咋辦呢??(7)
捌.除了MH以外的輔助軟件也可以用哦,只要不作弊??
先問這麼多-v-,,,,有空再問~ 儘快回覆吧><
一.活躍期間是指活躍時段吧?
如果當日無法參加比賽 建議前1日向版主作出通知
二.MH 在RP之下自然不攻自破
    絕對有方法看到=D
三.留給版主解決
四.  規則
       禁 自來也 絕 轉生符
       禁止 「邀請對決」(F鍵)
       禁止攻擊主城

合共四條規則,數量很合理
五.有關提早定義角色方面 立場中立
六. 邀請決鬥容易造成:送分、送錢,惡意F洗分問題
      影響深遠 更說有人會在F敗北 然後再要求 F
      另外其他角色處於單機狀態
      故此 本人立場反對
七.原汁原味的純技術為佳
     改鍵方面等的問題交由版主解答.

引用:
原帖由 ☆Twins↗健 於 2011-6-5 16:44 發表
假設我報左名 幾時有得打?
6月30 截止  7月4號~7月6號 有分組名單
我估計 7月中有掛?
引用:
原帖由 MeSs! 於 2011-6-4 20:28 發表
疾風....傳~"~    在下吾識玩呀-=,-   

參加5到~"~
你部下教你喎
免費又吾洗收錢 ((重點錯誤
引用:
原帖由 tom199718 於 2011-6-5 14:34 發表
有冇人一隊 ,我都想試下玩下,不過冇人一隊
tom哥拿拿聲搵人組隊拉
叫fd黎參加 再訓練佢咪得-口-

引用:
原帖由 Ace~求敗 於 2011-6-6 21:21 發表
我想搵人同我一組,有沒人係未組架?
曉之零 傻仔森都無組
搵日比你識下.

發新話題