22 12
發新話題

[完成] 單挑: robinzancf vs EsCapE.Man

[Close]

唉..果次比你殺左 唔係有得打

3.期間禁止於上/下路活動, 除非追殺或逃亡

18分鍾信長帶國崩係下路活動   但我英雄係中路 佢滿血

點解佢可以行下路?:

就算出左忍跟佢 佢入左下路150 有2個箭塔 照忍 都唔會跟到bor..會唔會有小小唔fair?

引用:
原帖由 robinzancf 於 2011-4-16 17:21 發表
你都識講
你隻英係中路
你隻忍係度跟我
姐係你叫我行番去中路camp=.=?
但係 唔係追殺/走佬 你入完下150 再行下路黑位 兜上龜位 爆  咁都得 ?

我爆緊你450 第二座果陣已經奇怪緊 點解你會無啦啦係 我左塔出現 放國崩  

我諗極都諗唔明你點行   睇番rp先知你行下路LOR

係就算隻忍跟住..果陣我未出忍

但不論出不出忍 我覺得行下路就唔岩LOR

55  我係覺得佢行下路 唔岩姐   佢出忍出到無兵力 我仲有大把 時間拖長番少少有機會的

等飛豬睇吧

yes 我朋友報完唔玩比我的  

我自己個father 已經vs左團友了

代得玩 用番自己msn姐

我指既代玩 係由頭到尾都係我一個人打  唔信叫飛豬ckck 係唔係場場都係我個ip打

佢地夠lv 但唔玩 叫佢地幫手報比我玩都唔得?

重點係你係game到做呀 明唔明
第一屆同第二屆
個d都係拎唔到錢
達浪達浪 填錯身份證都係無$拎姐
填唔岩既  最多都係無錢   

我唔要錢 剩係要玩 要個名 唔得?

要岩msn好簡單姐      開3個msn  3個ac 一人一個   我廢事做炸 又唔係貪錢

講咁多都無用...等飛豬判吧

佢判我輸 我自然潛水了

樓上的 唔好再講了  誰對誰錯都好 都要等飛豬判      唔好再火上加油

哦= =ok  咁姐係下次我full血 都可以係下路150 ?

咁我仲想問多樣野 織田下路外塔黑條黑路 都行得?

仲有...我唔係話佢d忍 我係話佢隻英=.= 18mins 入左下150wor 呢個point 講唔通

咁規則 咪應該改改lo 佢e+打果d字 有少少誤導成份 令人以為唔落得下路 ?                         但e加照佢所講  下路150都入得

3.期間禁止於上/下路活動, 除非追殺或逃亡

你行下路國崩果陣我先係忍者屋度出緊忍..

因為我睇個rp 你係成隻英雄企入下路150的 之後再行入黑位 兜上去

=.= 點會 企係對手 上下路 有塔射嫁wor

ok anyway 判左  我就接受吧

規制禁止的正是這些,對手不能夠在非追殺或非逃亡時候去攻擊或者擊殺之。

不能夠在非追殺或非逃亡時候去攻擊或者擊殺之。  唔明

唔係追殺/走佬 又點殺=.= 姐係點

22 12
發新話題