發新話題

[交流] 宇智波班最強?

[Close]
引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-12-18 19:32 發表
我印象中, 佢地唔止交手過一次, 最尾先係決未之谷決戰,
所以佢未有千手之力時, 實力都是和現在的佐助差不多.
雖然佢為左得到千手之力而決戰, 那一次斑都受到重創. 只能在背後操控曉的成員.
他只能在戰敗後得到一代 ...
做咩我e+火影睇到三百幾集(310到)都未見過班出埸

p.s. 小弟同時追緊380集>

引用:
原帖由 萬般的蠢事 於 2010-12-21 21:57 發表

漫畫定動畫
動畫......................

我想睇四初出黎打
如果有一日天道返生.
復活左四初會幾好睇...
或是但一個人用轉生術都好.

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-12-31 15:31 發表
鳴人變身六道仙人後, 亦能用瞬身術,
到時我想睇下斑同鳴人鬥閃會點.
佐助不能閃, 就只能眼光光咁睇住鳴人同斑打, 真悲哀, 無得打埋一份
瞬身術未變都用到......c級定b級術渣喎.....
佐助咪識用大蛇丸流個個替身術.......避天照個個.不過要用好多查克拉...
鳴門用就差唔多....
班個d.....唔洗結印都可以自由穿梭時空...太屈機

引用:
原帖由 9991230123 於 2010-12-25 13:08 發表
千手之力即係初代火影木遁既能力
斑果招係空間轉移lor應該係斑永萬既能力- -ps萬眼既能力唔係一樣架 一隻萬眼只有一種能力 佐助萬眼既能力係天照同炎遁加具土命 ...
唔係空間轉移除左通靈術外最先發明係四代(飛雷神)
但四代死後被班超越佢呢點
引自卡卡西一句話(係鼬死後個集講的)
標記.結印.通靈.什麼都不用就可以進入異度空間?
這樣說他的控間轉移能力還強過四代火影

引用:
原帖由 花老野 於 2011-1-9 14:52 發表

無可能的事了
兜講過 搵吾到幾代既火影 包括四代在內
好似話係死神個肚度~
佢個靈魂係死神到姐
屍體呢?
兜個d最興一個穢土轉生又重新黎過
係喎.我記得
大蛇丸打3代火影個陣都準備整4代出黎

引用:
原帖由 萬般的蠢事 於 2011-1-23 16:48 發表

錯了;作者才是無敵
不.........我才是無敵

引用:
原帖由 ╭DeviL★俊 於 2011-1-25 21:15 發表

你點樣無敵法呀-.-?
你咁無敵不如講下未來火影既劇集講d咩內容比我聽下..
(未出的啊!~~~~)
好.有一日...不死的金川殺左班.........之後唔知咩事佐助自殺
講笑..

引用:
原帖由 あずさ 於 2011-2-13 19:03 發表
宇智波班佢係有入空間既能力
但係嗚門遲d出就應該會加埋9尾既力量
造成一d有得斬開空間既力量- -
你令我諗起多啦a夢...

引用:
原帖由 萬般的蠢事 於 2010-12-18 17:00 發表

曉的人得番幾個-_-其他全部死晒;
嗚人的實力由成為九尾人柱力個時就已經超越影級;
即使佢唔可以控制九尾力量;
佢爆起九尾個時控制唔到都已經冇乜人制止到佢了;
可能寫輪眼得掛;
...
四代同大和可以阻止佢

發新話題