發新話題

[故事] [ 故事 ] 訓唔著

[Close]
我很有感覺,發覺你就好似係咁我
的確喜歡便是喜歡,每天都在等待還是等待
等待到你上線,但我又可以做到d咩呢?
愛只要不斷的付出,而不只是想著有任何回報才是真的喜歡她
很珍惜與你一起的時光,可惜你始終無動於衷
可能我也out了,花心令仔的男生才是好男生

引用:
原帖由 you_are_my_dog 於 2010-5-14 14:45 發表

唉..........
唉.........................................................................................同是天涯倫落人
[youtube]vJvlAEv_rK4[/youtube]

引用:
原帖由 you_are_my_dog 於 2010-5-14 15:10 發表
唉.............但我實在無法忘記

rn_QPPpVkQo
唉...................我何嘗吾係呢
[youtube]0voxNZn7Ap0&feature=related[/youtube]

引用:
原帖由 you_are_my_dog 於 2010-5-14 15:26 發表

睇黎我地都係過來人喎...哭
不過我已經怕煩住佢了
QwgNxKlldDo&feature=related
不過有陣時有d野照直講出黎,好過等對方估估下,不過我只是還能慢慢繼續等等佢既回覆
剛考完最後一科,努力找工作去台灣放鬆一下更好今日見到有隻鬆弛熊好想買左佢a_a
[youtube]o9QYKY4qkGs[/youtube]

引用:
原帖由 you_are_my_dog 於 2010-5-14 15:43 發表
我已經唔知點去面對佢好了
可能你講得好岩
同佢講可能係一件好事
你知唔知我為佢放棄左好多野
朋友的專重 工作 現實中的戀人

XDmJQLiYeV4&feature=player_embedded ...
既然令你值得放棄咁多野,證明你的確係愛佢
雖然係分隔兩地,但只要是相信對方
要維持一段很多人都認為沒結果的愛情,也真的並不是沒可能
[youtube]PIIzv05HkfI[/youtube]

等待的確很辛苦,不過思念是最浪漫的享受,現在的我還只能是思念還是思念
[youtube]9Hj8AuQEk1E&feature=related[/youtube]

引用:
原帖由 you_are_my_dog 於 2010-5-14 17:26 發表

唔通真係.....↓

IBjo_iCgjWM
不予置評,自己好好想清楚吧
[youtube]rD1BlwTUwUE&feature=related[/youtube]

一切盡在不言中,希望你有幸福的將來
[youtube]KTJBwUS_hu4[/youtube]

引用:
原帖由 you_are_my_dog 於 2010-5-14 18:23 發表

唷 有點像

sh5UYuOlYy4&feature=player_embedded
我既愛歌,最後一次,因為這是最後一首歌,祝你生活快樂 我還是繼續等好了
[youtube]CIquXWij1Y8[/youtube]

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-5-14 18:59 發表
沒分加的喔 ,

MV .
有幾篇文章你都無加a_a反而無咩人睇果篇就有加sad

引用:
原帖由 you_are_my_dog 於 2010-5-14 23:02 發表

只要她願意走多一步
之後的一百步都會我幫她走
願為她計劃好一切,作個最體貼的男生
苦果她已決定好了,我會想她將剩下日子都交給我
每日帶比佢不同的驚喜,每天都是開開心心的
若果認為這關係太複雜,只要你開心我可以選擇只做一名好友

去無印買d香薰,買d易入睡既,真係有效咖
同埋臨訓前沖個熱水涼
訓教果陣放鬆身體吾好郁,盡量吾好比自己諗野
希望幫到你

買左之後個人放鬆就吾會諗咁多

[youtube]VEhk1Vwj7lc[/youtube]
雖然我貼了最後一首歌,但看見你這麼誠懇
等我鼓勵下你啦^^
早d訓教啦

我好害怕,有好多野都吾明吾知吾清楚,我問又怕關係變差,每天等待還是等待
奶媽回來與我繼續用片子傳情吧a_a
[youtube]hZ9mOQpD0sM&feature=related[/youtube]

發新話題