37 123
發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
引用:
原帖由 SPERM_M 於 2011-10-10 20:56 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=400011&page=2#pid3971484
唉= = dl完唔知點 個個檔一樣名 ..............    可唔可以直接一個野比我dl
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

引用:
原帖由 SPERM_M 於 2011-10-23 11:08 發表

DL完 ?
我係講個程式 佢有part1-part5  我dl完part1 想dlpart2 佢話一樣名  跟住dl完5個得1個程式 跟住開左個程式 變左1個網

-.- 原來過左期 算啦

引用:
原帖由 SPERM_M 於 2011-10-25 07:11 發表
便當呢套野 意境真係好高
你如果只係睇少少就熄左
心覺得你好蠢 根本唔明裡面帶出黎既核心道理
物競天擇 適者生存
難想像一套動漫會有咁高深既道理
ON_既動漫不斷充斥係日本 便當簡直係清泉
別係窮* ...
原來係咁= =       你唔講我都唔覺 果然神人

你地d圖係邊到搵

仲有可唔可以教我點樣係影片 影完相可以放係到 ???

最好教埋我放動畫同漫畫

我唔想周圍偷圖

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-11-1 00:00 發表

自己影截
教埋我點放漫畫同動畫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 279# 的帖子

洪九
放多d純白交響曲既圖得唔得
, 得4張唔夠

回復 290# 的帖子

我團名

回復 387# 的帖子

我夠係

回復 466# 的帖子

點解唔睇呀  好好睇喎

回復 477# 的帖子

唉 美羽路線 .................

算啦.................唉.......... 愛理一集出場仲小過隻貓

回復 482# 的帖子

邊個網唔洗dl有得睇?

回復 487# 的帖子

= = 好似未

回復 506# 的帖子

2個有咩唔同

37 123
發新話題