發新話題

vlan玩家質素如此低下?有更差?

[Close]
聽講呢4條勁人fd底係>[left 9 dead 2]ser name...長註

引用:
原帖由 liklik2005 於 2010-8-14 23:55 發表
我地知佢地錄音 所以扮聲
我地都唔想 ...  我地估唔到佢會錄音 同搞大佢
我地無人 讀中7  
講真 我只想打機 我都唔想搞咁多野
佢又話 咩高登 我真系俾佢笑死
如果 一個對手唔尊重你 重串你
大家 你話點? 有無火既 ...
點樣5尊重你?.?
點串你?.?

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-8-15 00:15 發表

yap~今天正是入了這個場
明眼人懂得分對定錯既...[己睇完]
不過係vlan post不方便表明立場...[免不必要罵戰]
最多5入佢地場玩以表示...

引用:
原帖由 liklik2005 於 2010-8-15 00:21 發表
最好 唔好入場啦
你咁明眼..
睇片都知....有班細路仔出聲加玩無聊野....
太細路仔行為LA

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-8-15 00:36 發表

對d新手又要串人個d
我唔洗尊重佢
係呀 我仲記得個埸有人用admin 整d char 出黎添 唔知邊個呢可
仲要係對面4個人 難道唔會有電腦char 岩岩重生個d聲掛
我相信我唔會聽錯a_a ...
哇= =你講笑炸??
整隻電腦CHAR比你....咁益街坊?
vs?8個齊人?

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-8-15 00:44 發表

佢地係整d char出黎 比佢地自己用

佢地一整d char出黎 會有聲 姐係同d 電腦char出黎d聲係一樣

咁岩又比我睇到

其實係齊哂8個
超可愛行為 ...
值得留意下...[反問一下...點解5直接整tank...(應該更加好玩^^)]

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-8-15 00:52 發表

做得咁明顯@@?
哈哈
我呢方面中立~因為我唔識聲電腦char咩聲
我回答只係just for fun XD
我地只不過將事實講出黎....@@ 5算挑釁掛?
有人路過此post自然明白@@...某某行為
JUST FOR FUN[COPY CAT]

發新話題