23 12
發新話題

vlan玩家質素如此低下?有更差?

[Close]
引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-8-15 00:39 發表

對住d 4fd 仲要係新手 認真咪又係驚你地走埸

9玩=唔尊重你

你依d人 根本唔洗比人尊重a_a
唔好咁講野呀-0-
話哂係論壇
佢地唔受挑就算啦..
論壇唔好挑釁..
再講...我之前已問佢地44
佢地唔肯了~so e+只係等封禁佢地ip
唔好撩佢地了..seven
晞{♣}

引用:
原帖由 windsbbg 於 2010-8-15 00:48 發表

超可愛行為 ...
值得留意下...[反問一下...點解5直接整tank...(應該更加好玩^^)]
做得咁明顯@@?
哈哈
我呢方面中立~因為我唔識聲電腦char咩聲
我回答只係just for fun XD
晞{♣}

本黎只係想比版大睇睇就算
但只不過佢竟然會上黎送死
咁樣應該係戈4個之中最蠢既1個
就算上黎都應該扮唔係當時人咁插我呀ma

不過..點都好啦
我相信vlan仲有呢d人
不過只係個體存在或者未有咁嚴重
可能我未見識更西利既人啦
不過如果係我能力所及,就盡可能打擊群體式低劣人士
我既做法係以牙還牙

切勿模仿
晞{♣}

引用:
原帖由 royliac 於 2010-8-15 01:16 發表
我真係覺得E D POST愈來愈多 大家都係為娛樂姐 (中立)
唔係我意願
但中立既你

如果有人人多蝦人少+非人道行為
你係旁邊
會幫?定係當睇唔到??
當然呢個問題唔洗答出黎
just for you

我最中心只係一個問題
娛樂係建築係別人既痛苦身上嗎?
晞{♣}

引用:
原帖由 windsang 於 2010-8-15 01:52 發表

紅字為傻仔先會講呢d說話

你一直d回覆 同你所講既有咩分別?

以德服人  我完全睇5到

完全只係2班傻仔講埋白痴野

睇唔到個重點 同 意思

睇下自己個post 邊個照緊鏡 ...
我從來冇講過我以德服人..
我只係以牙還牙...我知係唔岩,但我諗唔到有咩更好做法
或者你岩啦..紅字..
但我目的純粹只係想清除呢類人
我係傻又好..蠢又好
我在意既只係可以清除vlan玩家中戈類人(我既post頭3句
我只係抱住<<如果vlan只淨下我呢個白痴同埋如果只有我成為質素最低既一位>>呢一種心態
至少vlan唔會好似e+咁?
3哥 希望你明白我...我自己只係個體..vlan玩家先係群體...我只不過係群體中既1粒塵

晞{♣}

引用:
原帖由 lee92112002 於 2010-8-15 01:37 發表
睇完...雖然唔知樓主之前講過d咩撩興人啦...
但到最後對方態度極為差劣,樓主唔尊重你地在先係佢唔岩...
但你地最後有尊重人地ma?同埋聽你地對話.(唱歌之類唔計),有d好明顯係充滿挑釁性 ...
我串佢地
係因為佢地4個蝦1個先
加上被蝦戈個同我講
我先會串佢地

當然我串係唔岩
但這是我的做法
唔通我要講道理?
晞{♣}

引用:
原帖由 rayleeseng 於 2010-8-15 02:12 發表
睇完片

我完全睇唔到成因,邊個岩邊個錯

只係覺得樓主

因為俾人開alltalk串

唯有錄片做反擊

仲有人地係場主~大不了踢左你駛咩同你串嘴

係錄音過程樓主反而聲都唔出字都唔打

如果你之前都係咁根本唔會有呢件事 ...
1.成因係文中交代,亦同版主交代,如果想知道,可以PM我或者睇返文中對話
2.佢係尾關先開ALL TALK,如果我要RECORD,我無須等到ALL TALK先開,佢打字我已經可以開(問題係我唔記得
3.如果我出聲,就分唔清邊面打邊面,加上對方一直開咪騷擾,我地已經好難玩落去,你仲要我打字呢~你要我打什麼?
4.開ALL TALK已代表唔可以正常遊戲~難道你要同對方講點做點做?我唔知DEMO可唔可以睇分差,如果你睇左,你就知

都係如果有心想分清是非的話
先睇全文,當然是非常的長
當中都有不少無聊既回答(包括我自己
當然你既客觀意見,我都會接受,但希望你清楚成件事既來龍去脈
再作出你既決定

晞{♣}

彩攞唔攞 我唔CARE
和氣收場 倒不如講比佢地宵遙法外?
改變左D咩?
我知要另所有人明白我係好難
但如果係因為唔係發生係你身上而事不關己
唔該你繼續玩你既..唔好潑冷水
到時如果你自己切身遇到,自己受害
請你記返起你今日既心態
晞{♣}

23 12
發新話題