發新話題

[閒聊] ♥♥♥♥♥♥♥♥永遠是少女時代♥♥♥♥♥♥♥♥

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 食硬少時飯 於 2012-4-8 17:25 發表
岩岩J2 真好 有BIGBANG .........
IU KARA
BIGBANG BLUE 真好聽
仲有FANTASTIC BABY 正到
IU 唱咩歌?

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 .★心碎× 於 2012-4-8 20:29 發表
http://kpopn.com/2012/04/08/116148/
好嬲呀
我既允兒呀-.-
我就尼頂唔順了
究竟仲有幾多少時既要比人鍚
允兒早就係男版灰姑娘 鍚左啦

唔係第一次.....

似乎你重係小睇允兒d野,e d係本命允 基本野 學野啦 98

引用:
原帖由 食硬少時飯 於 2012-4-8 21:09 發表
MC ....
都好CUTE......
同KARA.....
哦 人氣歌謠MC

我重e為佢點解冇出歌 冇啦啦去唱歌-,-

我期待緊佢可以好似少時咁樣 似d 黎香港開show

e加佢係韓國開巡回演唱會

引用:
原帖由 태연. 於 2012-4-8 21:29 發表

你所指的是FT?

但系我又覺得I Hope個旋律好聽D-_-
唔係 IU 舉行完日巡 就到韓國本土

反而唱歌係IU

但到獨種得黎而好聽就係西卡

個人排係IU 西卡 抽抽

引用:
原帖由 食硬少時飯 於 2012-4-8 23:18 發表
似沒化妝...
也那麼漂亮
我的眼中只看中她吃的那塊餅 我係個塊餅你話幾好

引用:
原帖由 Win 於 2012-4-11 16:54 發表
http://kpopn.com/2012/04/11/116645

睇完一吐氣
LOEN 的音樂製作人 Cho Young Chul 以往都不會討論這些,但他最近在推特上表示:「團體不是機械人,不是你像拉斷了手再把它弄回去就可以…整個團體就是一個藝人,他們不是可以任你處置的裝飾品。」

讚好

一個團體既光榮係要內部咁多名成員既努力

e加就好似利用完人 冇用就唔要

ZzZzZz

(雖然IU 係同Tara 同一間公司,不過好彩係個人出道)

發新話題