發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
我地半年時間(其實唔洗,之前已係)就成為 FPS團中的最多人數團

引用:
原帖由 Undertaker1 於 2010-6-28 12:22 發表

你做咩CUT哂之前你斬唔中個D...你試左幾十次先斬死我
haha
唔想俾人知自己廢

引用:
原帖由 e79n38 於 2010-6-28 17:04 發表
我想問點玩開口中???
公告有教(ser入面)
好似係!h (1-99)

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-6-28 20:32 發表
youtube.      com/       watch?v=      MIUk0x      GEsac
好過1210果套haha~~請自行加上wWw及DEL空白位置
您選取的影片目前無法使用。

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-6-28 21:36 發表
i can do it more than you
sosad
但你斬平地撲的hun
好少hun平地撲

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-6-29 18:22 發表
COOP Server也能練Hunter
h t t p : / / w w w . y o u t u b e . c o m / w a t c h ? v =  
都話整成我咁樣... = =

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-6-30 19:32 發表
關於本日 VS ser 發生事件本人已作出處理:

由於 Mr.C 及 Private Allen 狂放 Witch,因此 VS ser 所有 admin 取消.
現在只有場主: hihi1210 為admin.

[本人 check server log得知...] ...
Dont be onX = =
團訓緊
自己睇場名
Captain Trainning Server

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-6-30 20:18 發表
團訓要射 nuclear bomb?
沒有影響ppl

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-6-30 23:07 發表
1210 dont play l4d2 la...play need for speed world la
that web site cant log in

引用:
原帖由 DevilZ-169 於 2010-7-1 11:39 發表

咩野系守城ser?
CS?
睇個名都知唔係cs
sur(生存)

引用:
原帖由 DevilZ-169 於 2010-7-2 00:21 發表
乜鬼野系守城SER?........
答左你啦
問完又問
有病?

引用:
原帖由 DevilZ-169 於 2010-7-3 00:30 發表
生存=守城--? 幾時變左咁?
生存模式唔係守住係咩?
跳舞?

引用:
原帖由 abc1208 於 2010-7-3 22:33 發表

是跳樓
Allen your...
_____ forum service is temporary unavailable due to system maintenance. -ECFOTOP LIMITED-
system maintenance

成日都會咁,唔洗大驚小怪

團長連回2次..

e家都槍都onX,射速勁X慢,正常都唔係咁啦,你話平均番?平均D乜,平均左成唔洗用勁槍啦,cs又係,慢慢升升下先有M16,但係又唔係勁,最廢果把仲勁lor,大家唔洗玩啦,齊齊用smg打就贏曬

發新話題