發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
射程約The Lost and Damned 的swap-off shotgun 的射程(廢到kai)

引用:
原帖由 abc1208 於 2010-6-6 10:58 發表
hihi1210, i opened the server!
called Jason's server
i need to add CPT before the name?
可唔可以比D實用的插件我?
[email protected]
P.S. 對不起,我要在這裏問,因我問了許久也沒回應! ...
大概要向hihi申請附屬ser,插件可自己整/找

傻佬hihi
"CPT研發部"....
聽過得你一個做野...?
個個都考試啦,自己會完考禁得閒...- -

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-6-9 10:08 發表
CPT研發部 起碼有 3人,不過得我一個做得野
考緊試呀...點做?

引用:
原帖由 abc1208 於 2010-6-11 16:58 發表
其實 CPT 有冇ser 或附屬 server 招我做 admin
有嘅話我自己唔開 sever
D人入我 ser 只係搗亂
有可通知我
我係 Jason
CPT 萬歲
CPT Allen ser <-- my ser (suck)
nearly never open server

引用:
原帖由 abc1208 於 2010-6-11 19:26 發表

未見過你 ser
你叫我做管理员 = 冇做
嗯...L4D (一代)時還算常開...(RANK Sever)

岩岩開左Allen ser,同我brother玩..點知最尾果關先有入= =(siu洋)
之後越來越多人=]
最尾我神早聽到音樂(救援來時的聲),提大家走時,有個電腦送枝針俾我...行得勁快的上船=]
[c3m4]
得我一個走到

解除高亮 Good job (on   )

wtf
真的鎖了電腦?
那就吃x了
團要散了  see
註冊日期 2010-02-03
有效日期 2010-06-19  

快hack佢ac then續牌
http://www.ipve.com/bbs/plugin.p ... team&team=13647

Is this team really gonna die ?

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-6-24 08:55 發表
TAfTqGNF_iY
有乜用??
Bad plu

引用:
原帖由 ak49 於 2010-6-25 15:01 發表
想問下係唔係得打TANK先會升CP經驗?
RANK果個分又係咩黎?同CP經驗有無分別?
L4D (一代)有玩的都知咩事...(睇你無玩)

Rank 同 cp 兩樣野黎,
RANK(排名) D分越高,你的Rank(階級) 就越高
然而,要有分先可買野,如武器,藥丸,抽獎等等...

而cp,通常只係每過一關,先會加一分or more(唔記得死左有無定過關時Alive會高d分)
cp d分係用黎升你兵種lv,姐係打!class 同!lclass 的兵種,而越高lv d 兵既招/攻 就越勁

打vs 可以賺勁多分 (而家好似唔好vs,因無人玩 )

Report

Many onX jai use melee to tk .... fix it now

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-6-27 12:18 發表
CPT 9 v 9 :

今日早上一位 admin (不便公開姓名) 使用Cheat 功能制造汽油
本人代那位admin倒歉,本人保證不會有同類事件發生.

而 c1m4 第 2 Team 血包消失是插件問題,與admin 無關,此 bug 亦已解決.多謝某玩家回報 ...
CPT

今日有位團長使用vlan回復此帖
本人代那位團長道歉,本人保證以後他也會回復此帖

而昨天 9v9 c3m1 一隊倖存者在油站附近便全軍覆沒,與admin 無關,現為他們默哀..

vs ser on
彈game

發新話題