發新話題

[討論RPG帶來的影響]想正經玩下L4D(2)都唔得

[Close]

[討論RPG帶來的影響]想正經玩下L4D(2)都唔得

自從SMPluTran Team 因一周年壇主就出番黎整個插件慶祝
而該插件就是現在撗掃vLan既plu - RPG(All version)

其實本人認為為慶祝一周年壇主出山整番個咁勁既插件係值得高興既事
唔收錢都無問題,但放埋個.sp檔出黎...被人改到喊,完全唔係L4D2,根本第二隻game身黎(原版也是)
仲要而家成個vLan差唔多個個場都係...
想正經玩場L4D都唔得

睇番已前D L4D(1)開始有既插件
LXD (多人) - 無咩問題,只係多左人
Buy (購物插件) - 都係買下槍
Perks (技能) - 選3個perks 如加快救人等
........等

但RPG 真係改得太離譜
搞到L4D2 由 FPS(First Person Shooting(?)) -----> RPG(角色扮演)

更新:RPG 是由外國整的,對以上內容的錯誤請自行腦內補完

*作者為Predailien12 如沒錯

P.S.:以上純本人立場/意見 和本台無關(XD")
                                         並無惡意 純討論  
--------------------------------------------------------------
題外
而家vs ser 無人...?無人開場?

引用:
原帖由 SiU乂呀謙 於 2011-1-24 22:31 發表
RPG不是好像是Max整既咩...?
已更新
內容請自行補完

引用:
原帖由 wondland 於 2011-1-26 03:07 發表
回樓主:
首先, 你所指既  [[撗掃vLan既plu - RPG]]

據我所知, 就係max ser果個united rpg
即係:  用/rpgpw set pw, 右邊小鍵盤係快捷鍵,
          職業: 心靈e師, 生物專家, 士兵......等等
如果樓主講既唔係喱隻r ...
不要識少少扮代表
請你找多d料才回復
唔多想串

RPG 唔係得Max一個版本(上文已提)
上面都講埋原作者為 Preailien12 所製作
Max果個話明"Max的RPG" 同 "United RPG"
佢係已原版 (即Preailien12所整)自己加野上去(如save,robot,job等)
你完你所講既野真係笑x死
我真係"我勸你返屋企做完搜集資料先出尼再討論過"

咩唔知邊一隻係出名,原版果個咪最出名
自己見識少就咪亂up
好心你睇下上文 "並無惡意 純討論"
一黎就咁鬼惡 又唔係有料到

無話無插件先係正經
上文都講過話Buy menu 果d無咩問題

你下次回文時先詳細閱讀該文和版規

本人並無指定Max's RPG.
請你要知道RPG有不同版,此post並無指定任何
撗掃vLan既plu - RPG
Max's RPG = RPG
Other RPG = RPG

Re 33#

你好似有少少離題
and
係cs1.6

引用:
原帖由 wondland 於 2011-1-28 22:02 發表
首先, 我想回應既, 係你topic [ [討論RPG帶來的影響]想正經玩下L4D(2)都唔得]
上次我提到, rpg帶來的影響, 有好亦有壞, 不能太主觀
反而我想知既, 係咩原因令你覺得rpg令到你想正經玩下l4d2都唔得
人地玩咩關你鬼事. ...
首先,真係幾佩服你,咁鐘意作野亂咁up
你自己乜都唔知就咪亂作

逐點分析你的"言論":
"人地玩咩關你鬼事."的確唔關我事,亦無話過關我事
我只係話無乜人開"non-RPG"既ser

"有貓場/ CPT /  舊版末日圍城果D SER,睇你都唔知我講咩server架啦"
你又知我唔知?我點會唔知?同埋你幾時見到CPT ser用RPG?
都係果句"乜都唔知就亂咁up"

"入面全部都冇咩生物專家, 心靈醫師果D個喎, 咁點解作者係Predailien12呀??"
你都幾好笑,你唔識插件果d就咪亂up,"咁點解作者係Predailien12?"
無得解,RPG係佢寫咪作者係佢,唔通係你?
如果無Predailien12原版為腳本,Max就寫唔到United RPG,你以為加左d野上去作者就變左加野上去果個人?
"幾好笑,唔錯",加左野只能說"作者:原作者+修改者"

"[撗掃vLan既plu - RPG(All version)] , 正正係max整既United RPG"
點解一定係"United RPG"?其他RPG 唔得?"RPG(All version)",仲話"正正係max整既United RPG",幾好笑

"max整既, 唔單止有save, 仲要係SQL save, 方便可以有分流.........."
咁又點?我之前都話"xxx 等等",你講佢D功能有咩用?同埋"SQL save","仲要係",
"SQL save"咁又點?CPT 個RANKED n年前(L4D2還沒出現)已用SQL

"既然你咁都唔覺得而加橫掃vlan既rpg, 並唔係max整既"
本身都無想"同你討論落去",因為你真係乜都唔知,係到亂 up

最後,唔好係因為係Max d fd 而下下幫住Max 而講歪理

發新話題