發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
邊個admin 咁x
定佢唔熟個ser 呀
一定唔係我
20年都無入過去

回復以上

三個coop ser :CPT多人合作,CPT G-Home,CPT Allen L4D map
一個vs: 高對
四ser 的stats 是通用的(分數,排名等等)
而admin 有時便會set 自己高d 分,所以才會看到幾小時xx分之類

tenacious D 做d野可能真係有d過分,(P.S.而他通常在多人合作ser,而不是他自己開)但第一個理由可能不成立,因有時系統會自動放多Tank,(我剛才玩coop,都有ok多tank,而當時只有我和另一位admin,看著A4D2.0 的提示訊息是開著,除了只有我補血的訊息 ,也沒有其他放Tank 訊息,相信是系統問題,因hihi 說想把ser 搞到變態d = =,而他飛去saferoom 就無問題

而傳送到密室真是過分,整牆出黎也ok過分,事件會跟進,多謝報告

引用:
原帖由 Wade_Wind 於 2010-2-26 21:56 發表
-_-
也沒有其他放Tank 訊息
5個個整怪係唔會出建立嫁=-=|
5 果個有得放怪咩-_-
只知它可給武器

Mr.C : Charger!!
[Charger撞擊]
Mr.C: oh,no ,plz help me

CPT Arrangement

hihi1210 become the Leader from now on.
He need to bear the sole responsibility of CPT team.
He will host server for our CPT server lovers

轉番人既問題係用左bepop - -
hihi唔好用啦
俾人手動!addbot算啦

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-3-11 17:18 發表
3 發榴彈太多? 改幾多?
改做admin only
就ok

Mr.C always leave...
dont play ...

Mr.C : I will be back

ha
已無玩L4D2 好耐
玩BF
遲d開BF ser ( )

兵種技能更新(只限頭五種兵):
按滑鼠中鍵使用,使用後需等100秒後才可再次使用

1.火槍兵 - 自身爆炸(如piep boom 在你身上爆)越高lv越爆得勁
2.狙擊兵 - 變出機槍,使用時間限30秒,過後自動消失
3.重擊兵 - 加快揮動近戰武器
4.醫療兵 - 自我回血(滿血)
5.通訊兵 - 自我回彈(滿彈)

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-4-22 15:18 發表
爆破彈其實同榴彈差唔多
火槍兵技能改為火之地(燃燒附近普感)呢個得唔得?
爆破兵更新技能地震及爆破子彈只對敵人有效
爆破子彈之前會TK,E家你試下 ...
L4D(1)時,狂玩TK(條油唔嬲)

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2010-5-13 13:11 發表
@_@"
岩岩上黎有個PM叫左我入團
歡迎加入

L4D2 = boring  
.

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-20 00:51 發表
我發覺你成日回呢類post , 你唔想玩就咪玩 , 想搏其他人對你既認同 ?
咁留意我做乜.. - -
我認為悶,但我都會支持自己團隊
玩番個ser...
你點知我?我都無話要博人認同

引用:
原帖由 wingii 於 2010-5-20 23:16 發表
Pvt allen hi 好耐冇見
halo
welcome back

發新話題