發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
支持新團 = ]
即將推出Rank 系統(楷級)

The rank =]
updated haha
see
see my name (the thing what I say)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-2-5 21:37 發表
They dont know what you said
= =
........

要求取消記時...
減少特感數量

引用:
原帖由 老鼠愛小米 於 2010-2-7 21:04 發表
其實我想問追愴點放大........
mouse:
1  2   3

1 = 左鍵
2 = 中間個"lock"(碌)
3 = 右鍵

你禁個 "2" ,就開到鏡

引用:
原帖由 老鼠愛小米 於 2010-2-7 21:04 發表
其實我想問追愴點放大........
mouse :
1  2  3
1= 左鍵
2=中間個碌
3=右鍵

禁2= 開鏡

太神了
但最近狂玩Battlefield Bad Company 2 ... --
沒有來玩。(聽講xx人狂搵我=])
上次來我買棒球棍買唔到..- -
特殊破解的東西是要更新的..
今天有開的話來玩

引用:
原帖由 極道羅剎 於 2010-2-19 14:07 發表
kdt變左cdt=.=?
拆夥了嗎?
好耐啦 = =

Custom Maps
MapNameDifficultyTime
(Co-op) l4d2_hospital02_subwayhihi1210Expert1.23 minutes
(Co-op) l4d2_hospital03_sewersCaptain AllenExpert21.92 seconds
(Co-op) l4d2_hospital03_sewershihi1210Expert21.92 seconds

引用:
原帖由 心碎‧冰 於 2010-2-20 17:07 發表
呢排好似成日都斷線 之後個ser冇曬人 ...........

我玩果陣  買左榴彈 @@有5粒彈  琴日玩都係1次1粒  之後d ak m4 d彈 少左1半

係ser問題 or 係我問題  人地正常  雖然榴彈 有5粒 係好正

另外仲有個大問題 就係用 ...
你禁1,2  or  Q 就可換武
有一把武係睇唔到(子彈and顯示)
另一把就無得入彈(睇到果把)

如果人都好似可以物品咁就good(真正space)
look like Shattered Horizon...
因我不能玩 Shattered Horizon ... shi

還不升到2010......

倒不如開個L4D2 L4D map ser @@
(要我開= =? )

Ys,Good
但要玩家安裝才能玩 = =

應該無開
但寫住2010 = 2010

發新話題