發新話題

大家好 小小分享

[Close]
引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 15:53 發表

吾通有人引用過佢地d回覆話系分身ac
冇鬼用嫁你 豬扒 剩系抽水~
人  我  人  我   凡  日
不  不  若  必   事  後
犯  犯  犯  奉   留  好
我  人  我  還   一  相
。  。  。  。   線  見
                         。  。

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 16:00 發表

對吾住囉 我冇料 吾抽水有乜做 你教我?
吾做豬扒得吾得呀
1隻畜生加幾件蛋&散 你都咁在意!

我叫過你無聊既人,可以當透明!

聽下我講野好唔好
大個仔啦~仲成日同d小朋友計較咁多~你唔醜我都醜啦!

我都話唔好同d講古佬呀  小學生作文呀 又要型又要威又想帶頭盔果d人嘈!

。  。

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2012-8-3 18:42 發表

各有各喜歡 你鍾意兵G姐
人地唔鍾意兵G喎 技G唔得?
冇技G米要兵G囉 廿幾分鍾就一定要GG架咩
人地雖然有信長姐 未六天之前G到米得囉下話
出系人權 唔出就系道理 系到支支渣渣扮道理
要出就一早出左拉 洗乜人叫既姐
...
唔好講咁多~

你幾歲人~仲同d讀緊書作緊文既學生哥爭辯咁多~

人地心智唔成熟~你又跟埋人地玩心智唔成熟呀!?
                         。  。

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 18:54 發表

不知該團有何品德 可以用團戰來證明一下嗎?
我期待已久 送你6字 豬扒 剩系抽水
拿拿拿  你又唔聽我講啦

叫你唔好同d讀緊書 作緊文  seven下seven下既人 講咁多

拎少少自制力出黎
                         。  。

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 18:57 發表

鬼叫你嘈醒我咩 人地午睡緊嫁麻
個人當堂炆炆地 有興趣團戰 技術交流多過同d堆填區垃圾口水
堆填區垃圾?人地明明係學生哥黎~諗野 講野 都仲係要人教~

你就體諒下人啦~一陣人地又作篇文出黎暗寸你

再唔係~講古佬又將你代入d角色~黎講臭你

你唔夠人鬥嫁~因為你冇人咁幼稚~冇人咁on 5+4

要怪就怪你不屑做呢d野啦
                         。  。

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 19:13 發表

[email protected]
add小飛msn同佢傾
佢系度佢同你傾好d
佢吾系度我先同你傾 佢家陣食緊飯
啦 好老實 你代佢出頭 就吾系友誼戰 我地就吾興玩友誼戰
我第1個吾會玩d咁既野 玩完 俾人抽水就緊左 ...
點解要射個波埋黎我度
我唔識控波嫁
                         。  。

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:25 發表

何必生氣
每次故事都是這樣  去到中段或接近尾聲
都會有班狗跑出黎吠    。

人以群分,狗以類聚
我之前咪打過囉
你引用我地..會唔會俾錯覺人地以為你話緊既畜生係我地!

定係你真係話緊我地
                         。  。

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:28 發表

我講緊XXXX班狗囉
咁都好d幾驚你話我地

你知嫁啦...我會嬲嫁
                         。  。

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-8-3 19:31 發表
佢叫既係隊友
咁你地"U軍"果條友吾鐘意咪吾好出兵囉
無人叫佢係到串
撻自己朵?U軍?!
叫人返去挽正信?
玩下絕信都吾得?
你地班人訓醒味

開頭以為HG係理性.

係依個貼完全睇吾出

我知道

人以群分

難怪 霸主 敗類何 ...
絕對醒過你!相反你又訓醒未!?

有rp?有相? 你連人地發生乜事都唔知!睇字面就講咁多野?

好彩我講緊全部都係指向一堆畜生姐~

因為我都唔知乜事純粹入黎勸下d團友唔好同畜生嘈!
                         。  。

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-8-3 19:36 發表

所以由個日起我無再係1ser出現過
你要小心了  俾佢盯上...:lol:lol
                         。  。

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 19:39 發表
真系吾知以為我亂咁話人呀 理性?我絕對有既
不過系俾人抽水之後 我吾需要同你講乜野理性
相反我吾知你地班人訓醒未 呀大團 強團
冇rp 單靠文字 判斷條友講既野就系事實?
吾駛證據嫁?吾駛rp嫁?
嘩我家陣先知呀 豬扒  ...
人地想抽水  都要識得抽先得嫁

咁樣抽水法  分分鐘俾人抽番轉頭

唔知頭唔知路  鐘個頭落屎坑~

佢地都算有本事lor
                         。  。

回復 90# 的帖子

絕對無意去話你~