發新話題

小飛豬 求救!!!!!!

[Close]
引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 20:46 發表

唔制arararararar
最好唔好重賽la 我d絕招比對手見到哂
重賽咪pk?
老友  唔係我想笑你   你睇下vlan既所謂"規舉"6.正式比賽,時候如有任何關於lag機斷線問題,請於等級6或之前用公頻提出
7.任何一方已獲得分數時,不接受任何理由提出重賽,包括lag或斷線等理由
  留意第7條   vlan只講話任何一方" 無講話就算你拎左人地2分都好  幾勁幾勁又好   都無得重賽   不接受任何理由提出重賽   但vlan又自相矛盾
4.禁止使用開圖軟件, 踢人軟件或利用地圖BUG
我想問下 條友條友用踢人軟件令你在優勢的情況下輸  咁算唔算係第7條  不接受"任何理由"提出重賽?   老老實實 我真係無笑你 (^___^) 我係笑緊vlan既所謂"規舉"

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 20:51 發表

我諗應該唔會話我輸既?無得重賽姐 無話雙方否決架
你講得好岩   唔比重賽 但都唔會係你贏 有機會係條友明明輸但都當佢贏   又有機會雙雙否決   但"道理"係 你自己斷線在先 條友直接拎第7條規舉出黎話你斷線 直接當佢贏 你咬佢食?  vlan英雄賽 根本就廢既   d規舉又唔明確 又自相矛盾 某某admin又有陰謀論   可?

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 20:54 發表

咁講法你覺得 =.=我系個場 有無機會輸?
佢騎營都黃血la
佢連我塔都味hi過
重點 vlan 搞既英雄賽  就算你拎3:0 只要有少少把柄係佢手上  就算必勝賽果佢都可以整到你輸 你明唔明白阿?

引用:
原帖由 ReliGon 於 2011-4-22 20:56 發表
咁踢人外掛 玩晒
你錯了 唔係踢人外掛玩哂  係vlan既所謂"規舉"玩哂 佢玩文字遊戲 你吹波波?

拿 樓主 我係你就唔會 放係依個區到  因為放放下 就會放左去用戶申訴到 知唔知點解? 因為某某admin的陰謀論   我之前開過個post   我係希望vlan玩家評下英雄賽規舉    點知 信長之野望區貼 變左去用戶申訴到  我心諗 如果某某人唔係身有屎 點解要咁避諱呢?    我都廢事再講落去 一陣講講下又扣我vlan積分  變左黑e就柯能   嘻嘻

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 21:05 發表

唔好la 比次機會la gm搞左我就會關post!!!!
算吧啦你  小飛豬實將你個post轉去用戶申訴到   o 大件事 講左某某人個名出黎tim

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 21:06 發表

咁你認為自己有冇錯區???
我覺得無錯區   講下我對英雄賽既感受同埋問下vlan 玩家覺得d規舉點  有咩問題?

哈哈 講中左 不過今次係7171 轉左過黎  不過睇黎都係豬豬叫佢咁做  廢事身有屎啦 嘻嘻 呵呵 算吧啦樓主 今介都無勁人參加 比你拎到都唔光彩啦   黑暗賽果

引用:
原帖由 TUBE8睇卡通 於 2011-4-22 21:10 發表

但通常往往都唔會夠管理員黎架喇。屈服吧喇我地依d小用戶
有道理 任你曉飛天 遁地又好  結果都係vlan既人比你 佢係要你輸就輸  你咬得佢食?  姐係好似d現金卷咁 最尾都有一句   最終利益都歸本公司保留一切活動改變或終止之權力   我笑左

將post轉區  速度快過火箭

發新話題