發新話題

[2.0.5.0] Max United RPG Server

[Close]
我200血,射左幾下訓低左,之後我o左好耐

你高血同耐力咪得lo..............

引用:
原帖由 chu1720 於 2010-8-6 23:53 發表

隻tank第四型態打一拳得一血,其他變曬temp
如果佢死個陣爆埋你就即訓低。
佢打中我先算啦..............................

引用:
原帖由 chu1720 於 2010-8-7 01:41 發表

你未試過咩?可能隻第4型態要再行得快D^^
驚驚tim,睇黎我要升多啲敏先

max,我之後每次on個陣我會係msn到同你講,我5想有人再盜用我個ac.我同時都希望咁多位玩這個server既玩家可以將心比己,5好再盜用別人既ac,我地花左好多既時間同心血先可以有咁既級數,如果有玩家想升快,不妨去問下ser入面一比較高lv既玩家既心得,好似我地板,Max,大佬,matthew同kick ass等,我地5係黑社會"大佬" ,只要你地肯問,我地一定會答(只少我係先 ),我5希望再發生好似琴日咁既事情,多謝

終於load到sh張圖喇~但係我今日要起馬9:00先玩得牙 話說今日出新職業嗎?

引用:
原帖由 henry_tangyik 於 2010-8-7 11:28 發表
你地個個咁早起身打機==~~~~
只可惜我咁早起身係要出街= =max,刺客個職業呢?

今日發現的bug~1.玩家無啦啦舜移(不是心靈醫師),我初步懷疑係做完tank既人先會咁2.被普通彊屍打中加血(個別事件)3.洗點後轉職為工程師後無法使用武器加速術4.顯示上問題,如"獲得-xxx(xxx為數字)粒高爆彈,移動速度提升百分之0.000= =5.做tank時無啦啦死亡,我懷疑係同超级特感插件發生衝突6.做tank時血量維持32xxx(不論有冇受傷)(個別事件)              (寫到好累呀= =)

我琴日手痕係個ser到影左啲相,家陣post上黎比大家睇下先~

上面個張係我覺得影得最好既一張 晚少少再放先~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

x街lo,啫係我個summerjaii又要升過牙

引用:
原帖由 max仔仔 於 2010-8-9 15:41 發表
,次次都沒左save ,唔洗玩姐!~
話時話,會殺人的地板sunny 你話做咩職好!
工程師or生物專家
我愛summerjaii係我個新ac,轉左做心靈醫師,配點為5,5,15,5,65,唔該還元番牙(仲有佢有$85000)

引用:
原帖由 max仔仔 於 2010-8-9 15:47 發表
心靈醫師好用咩??
一般,但5適合打tank,救人適合啲

引用:
原帖由 max仔仔 於 2010-8-9 15:59 發表
會殺人的地板,你叫我做工程/生物,但係你自己就做心靈!!
你玩野??
我地板係工程黎架,summerjaii先係做心靈,唸住試下好5好用

引用:
原帖由 chu1720 於 2010-8-9 15:59 發表

士兵唔好咩?
工程可以秒tank/witch,生物有無敵,但士兵啲技呢......可以係其他方面搭夠,好似無限子彈可以用工程師既整子彈搭夠

max,幫我還原番個summerjaii ar

發新話題