發新話題

[完成] 挑戰: Taeny♥ vs 深入女性

[Close]
不知道呢9點半你地唔打咁我地就唔等了.

枉我一心諗住今晚有激戰
點知撞正班粒水+扮大佬既lulu

留完時間d人又唔應機.之後話依家齊人就要即打咩人黎..粒水係到扮咩夾唔到時間..唔想解團咪講聲..we放過你地

引用:
原帖由 AmnioN.3 於 2012-5-24 21:18 發表
原來夾吾到時間就係粒水既
原來我留完時間你地扮睇唔到唔應機之後就話夾唔到時間就唔係粒水既夾唔到時間唔早講?差唔多到時候先黎話夾唔到?

we依家打得..10點-10點半.你地得既就講.唔得都講聲(順便俾埋時間,咪扮什麼大哥話打就打)

引用:
原帖由 AmnioN.3 於 2012-5-24 22:27 發表
我地9點話齊人打得
你地話9點半
我岩岩先見到
我咪話9點半打吾到囉=.=
咁你依家一句打定唔打就得嫁啦.now.係now..唔打就俾第二個時間.n0係到拖.

引用:
原帖由 AmnioN.3 於 2012-5-24 22:28 發表
你鍾意話我地粒水甘我地咪粒水囉
可以唔好咁多廢話9唔搭8的其實.點?你肯俾時間未?係到講第二樣冇用啵.都係要俾時間喎

什麼sky哥不sky哥.不要拉開話題吧!
算吧..看似你們深入女性.可自行解團了吧.一拖再拖不知拖什麼
用呢d咁既招數黎逃過此劫..幾高招的

引用:
原帖由 AmnioN.3 於 2012-5-24 22:32 發表
我地又未打
解wt團?
我地無拖呀
我地話9點齊人可打
你地話9點半先得
我地咪話9點半吾得囉
有咩問題
咁依家叫你班粒水仔俾時間.係到講咩得閒+齊人會係到講?你真係以為你扮on_就過到骨-.-?榮譽戰唔肯俾時間.不是拖是什麼?定係戰術?拖拖下唔洗打

深入女性?
屎=屎吧

我俾時間你班lulu話夾唔到.叫你地俾時間係到扮on_

引用:
原帖由 AmnioN.3 於 2012-5-24 22:37 發表
我9點夠話夠人即打啦
你又咪話吾打?
甘你算係咩?
粒水?定點?.?
你考試同個校長講話我依家準備好晒.依家即考?

你估下得唔得阿啦?
唔好諗住用d___戰術黎逃避好吧?

引用:
原帖由 AmnioN.3 於 2012-5-24 22:40 發表
甘咪係囉=.=
你覺得9點半你地話齊哂我地就有人同你打 ?
你究竟中文讀到幾年級?我講左幾多次我俾時間你地唔岩.咁你地俾時間我?又唔肯俾時間用埋d___戰術同我講得閒+齊人就係到講?睇到就睇睇唔到就算?

知無謂啦咩?你地搵個9唔搭8既黎傾.傾咁耐都唔肯up時間.!
一早俾時間咪唔洗晒我時間同隻___吹咁耐水囉

係咪8-9點阿?n0到時話齊人就要我即打.

又係呢句?又係你呢個志仗?搵個正常d既黎同我傾唔該

發新話題