發新話題

[漫畫] 火影忍者 第635話『嶄新之風』

[Close]

火影忍者 第635話『嶄新之風』

火影忍者 第635話『嶄新之風』
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 柚子雪梨茶 於 2013-6-19 21:58 發表
你啲圖好細張,我要張張按入去睇
仲有你啲圖好似唔岩,版主唔會加分俾你
根本符合尺寸要求(看圖),係唔知點解版主永遠唔比分我囉

引用:
原帖由 約修亞 於 2013-6-19 21:47 發表
佐助應該就是所謂的破壞者 好似高達00主角剎那  破壞一個腐敗的體制 建立一個全新面孔.
看似是和全世界為敵.但係出自好意
似係啦,咁就有機會同嗚門打過

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-6-19 22:35 發表
大佬我期代左成星期你比d咁個大細我=.=絕望
點解你唔話︰「妖! E排個個禮拜8點幾先有得睇,今個禮拜仲要8點都冇人放上尼,難得樓主終於放今集出尼,我真係覺得好開心啊,多謝你啊樓主!」咁呢?

唔通你想期代左成星期,寧願一張圖都冇? 好過比D咁細的圖?

引用:
原帖由 ackit 於 2013-6-20 01:32 發表
覺得圖細既人咪唔好睇囉
反正自己係google尋一下就已經可以睇到

仲有
樓主你開post出來我地就實要讚?
你貼到咁細張就預左比人彈,依家仲要反咬人,思考下啦 ...
你岩岩先話「覺得圖細既人咪唔好睇囉」,跟住又話「貼到咁細張就預左比人彈」,用最尖的矛插最硬的盾? 思考下啦

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2013-6-20 03:12 發表
我唔會睇-_- 等人放大圖吧~~~~~~~~~
好的,等心碎

放大圖

引用:
原帖由 orangejuice 於 2013-6-20 08:33 發表

根本唔同貼法, 版主係UPLOAD左去第二個網, 然後貼超連結出黎。
你直頭係將圖片upload去vlan forum, 咁我地一開就自然係縮圖。
系統以為只是平常檔案, 預期我們會去下載的, 不是預期我們去看的。 ...
哦! 原來係咁架,唔該晒你

引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2013-6-20 17:22 發表
由於圖太細 放大左都睇唔清楚D字  選擇左上網睇
綱手一恢復番 其餘四影都即刻恢復番=.= SM
遲D會唔會寫到話自來也都番生
會都唔奇,問題係自來也沉左落水點

番生呢

引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2013-6-20 19:27 發表
大蛇丸比鼬果個須佐之男封印左 都照樣響咒印出番黎啦
話唔定自來也條屍 比水龍捲捲番上水呢
好有道理BO,又話者派蛤蟆潛落水底汁返

條屍都得

引用:
原帖由 ch~ 於 2013-6-21 19:36 發表

其實版主都係upload去vlan forum
不過係按多一個制就可以變大圖
但係版主點做到呢? 咁咩制?

定係E個能力只有版主先做到呢

引用:
原帖由 .★心碎× 於 2013-6-21 22:57 發表

你們口中的版主應該不會是我吧? (先證清我不是版主 極其量我只是我的帖的樓主而已)
如果係講緊我發漫畫既話 咁我都講番2句啦
漫畫我都是上傳去http://imgur.com/
然後再帖回來vlan的 不用再禁任何制 直接就是大圖 ...
原來係咁,唔怪得我每次都唔夠你VS啦

引用:
原帖由 MaN.Sk 於 2013-6-22 14:12 發表
=.= 趕住腰斬????
你講作者定講我?

發新話題