30 12
發新話題

[路人三國][CCY系列]比個判斷失誤既傻瓜殺左 好慘

[Close]

回復 35# 的帖子

全條片在1樓 第二次講
最後個sam楊話左咩 請你自己開replay影相比我睇

回復 39# 的帖子

點解唔係你po係我po姐 我replay睇左超過5次 你頂盡都係1次

而且我見到粉紅攻城車打大本我已經換定方向 但我行路唔洗時間? 你咁近 捷足先登左 我岩岩好到 就=我去打佢?
我覺得真係好唔公平 點解我每講一句野都要有相/有post野 你講野就可以得個講字?

回復 41# 的帖子

有就放出黎啦  一直死撐

觀眾/花生友! (如有) 看! 又得個講字了!

回復 41# 的帖子

你成日話全場人睇我唔過眼 要做人證

連丁屎人證都唔見

你成日話我淨係識po 自己有利既圖

不如你都cap d圖黎睇下啦 我自己一個人做哂仲要幫你做埋 你當我人格分裂要陷害自己+做苦工咩
你懶都係我錯嗎

引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 18:49 發表
姐係咁,你叫佢post果個位d對話你咪明lo
佢做咩死都唔post,就係因為佢真係打隻主
只係我開唔到圖,都話樂古同高登我真係開左post
佢自己吹到我無我都無計

唔信啊雞仔兄,post果個位d圖?
睇哂全對話?雞仔 ...
其實po 條link真係好簡單 我自問走左去樂古搵都搵唔到先黎問你
你試下同其他人嘈交 未搵已經叫定你放link啦
link都放唔出仲話自己真係有

想cap圖 用faststone capture幫到你 或者裝個qq都得 不過睇死你都唔會po圖 淨係繼續得個講

回復 46# 的帖子

我 個 r p 係 一 樓 啊
我第三次講 你到底係咪玩我姐 我玩唔起架 大人放過我啦
圖片上傳網: imgur

或者vlan附件上傳

第四次講 Replay係一樓 自己dl好不?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-4-4 18:32 發表
都話唔好影d唔影d
我一開始話你地11我睇,唔夠打我先頂
仲有最後個sam楊話左句咩野?"紅佢讓我組"呢句post埋先?post埋呢d先吧雞仔
隻藍到屋企前我打果時?
喂,雞仔都話唔好吹d唔吹d?
睇返全個rp吧雞仔
都知你條雞仔實入 ...
我想知關咩事? 你個人實力好並不代表你判斷身分好
呢場已經係一個好例子 我絕對相信一般有路人三國/三國殺卡牌經驗既人 唔會犯呢種判斷失誤

回復 56# 的帖子

都係果句
冇 l i n k 就 收 皮
都係果句2
replay係1樓

你帶完我遊花園未 定係知自己理虧呢:p

做埋你果份啦 當豪比乞衣

「你地11 我清完波兵唔打了」原來咁就係唔做忠臣既理由 既然從一開始不打算跟規則玩 為何不玩群雄?
另外 如果主公唔信我 點解會咁緊張叫我提防你既?

竟然同反賊聯合打我

有心了 叫主公囤兵回防 但原來開路者就係自己 主公: 「信錯你」

你一直叫我答既問題有答案了 你留意下小地圖 主公被打你仲同粉紅盟緊 所以我馬上派兵(橙) 去幫主公 途中並冇爆佢據點

係你開始幫主公之前 我既部隊只行到呢到
當我行到既時候 粉紅已經比你清左 然後你的小腦袋就告訴你: 橙來殺主公的!

咁樣叫唔叫主公有危險? 你覺得我話主公就黎爆(所以去幫)係借口?

當你開始清粉紅兵既時候 我淨係行到正右方 而你搶先殺了粉紅兵 仲順便清埋我 再一個唔該拆我大本]你清完果陣我應該係右上角 你就當我黎幫粉紅殺人 你真係幻想力太豐富了

哇 原來我都仲未行到主公到 你已經走出黎打我了
洗唔洗咁啊 我唔係好廢架咩 一入主公城佢就會自動爆炸? 所以睇都唔睇就打左先?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

講定先 樂古post冇link就收 皮 唔好再話有
好彩你唔係d咩出名人士 如果唔係「我去樂古開post」 或者「我樂古開左post」 肯定成為城中名句

這是我的死相 忠反聯盟無人能擋 主公都只能幫我RIP(我未死之前主公有提我有人後從而來 但我知道頂唔住 無理到)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你一直認為我唔敢po既對話 其實係我想給你的最後一擊 我已經cap低哂
你咁想我po出黎 ... 我宜家就用imgur upload緊 因為你口水太多 圖因為咁都好多

我自己都睇得好辛苦 決定造福大眾
有d唔關事/我私頻既冇打出黎 可以入圖睇番
佢d錯字別字我全部冇改 廢事又話我偷改佢d內容了 睇得辛苦只能說 你地遇到個打字很弱的人

橙: 我
綠: LMF
藍: 主公
其他: 你知啦唔洗問
引用:
真係忠...
我回去支持雷b場算了

你有毛講你係忠?                            //玩三國殺講野就唔好玩 除非想呃人
打主既你信係忠 幫主既你g佢
無力的借口                                     //無力在哪?
「三國殺係估估下架啦」真係唔岩你玩
唔唔守的借口                                //想講咩?
sosad
而且藍比粉紅打到就黎爆你都仲當係好人
你是但搵個人都笑死你
咁新手呢?
新手忠打主?
唔好話未見過          //ok u win 你講哂 想點就點 有咩不尋常行為->他新手
岩岩你d冰
行到去藍右邊
我先右路打你                   //都唔知咩理由黎 我乜都未做就比人打
好似
唔好話唔係
因為藍就快爆
佢就快死
你氤忠
做忠
打佢就無問題                      //這就是他的邏輯 我想幫都可以比佢講成害
完全明白
總之我只能說sms佢地真係勁過你太多  

你打佢我先動手                                     //鬼有?
包括腦袋方面
叫你唔好淆我底先講啦                  

自己打主公先
我先打你                       //遊戲入面都係咁 無證據就屈人
轉頭話
因為隻藍就快死                          //神曲解2
我同主公一直同盟緊 我去幫佢你當我係反賊
(o:

你自己講
我廢事同d做完又扮無既人嘈                   //只能說 這一刻才是「嘈」的開始
自己岩岩話
見隻藍就快死
先打1                                            //神曲解
馬上又吹返
一直結住                                  //唔識睇據點就妄下判斷 結果咪講d咁既野出黎囉
唔好死哂狗
講野                               //我係呢個時候開始就私聊主公 完全唔想理佢
影左呢句
我廢事同d小學生嘈
嘈來哂時間                             //話就話廢事嘈 其實下面仲有一半 lol
sam
藍色
你地可做人證?
見到佢講既說話
我廢事同雞仔嘈
sam

藍色可做證?                              //無人想幫佢做證 自己一廂情願
佢岩岩打到你門口
我先g佢
你見住嫁
我一陣開post影埋圖                         //結果post毛都冇一條
f12
佢話見你死就打你先
我都廢事同人嘈

你介意做人證不?
只問你一句
其實我見唔到- -                                     //主公都冇諗過幫佢
玩開sms果個場d人果然都無咩邊個係正在#
正常
因為藍就快x
呢句
去打藍先                                      //再黎神曲解
LMF
sam
你地見到嫁可?
半色
[color=Me**粗俗文字**mTurquoise]我行開左-3-                    //這就是格硬屈人做證
你都見到嫁可?
你拉返上去f12
上dd
你睇返

你拉12上去
母為藍就快x
佢就走去打藍先
我先g佢                                            //又黎
佢話我個腦有問題
呢個唔通係笑話
自己做埋d人令人要打佢先
自己無技術
防唔住
就話係人問題
果然真係sms個場先有既腦部
唔係正常人既腦
lmf
見?
橙色講的
sam
見?
我一陣開post
你地介紹入相做人證?                      //冇post都算 連人證都唔肯出面 真係笑死我

回復 67# 的帖子

那是群雄割據才會做的

回復 72# 的帖子

我真係去左樂古求證 ... 結果你懂的 ...又話咩1.20之後換左作者

我之前入過1.18 亦都玩過1.24b
作者都係馬克貝斯和耗子
條友真係冇一次唔係吹水

30 12
發新話題