發新話題

比賽: [北敗] vs RoFL

[Close]
我自認 我地"人際關係"方面真係不及貴團好 =]
輸得心服口服

封佢泉啦子城 <---

希望北敗團下次唔會同 子城個團撞期

我係入面已經講左槍神講野方式 玩既方式好似 "佢" 無人信而已

引用:
原帖由 Sn0w_0 於 2009-10-18 19:19 發表
Tsz 投哂降啦 子成
原來可以咁樣 下次叫人代我打比賽先
第1場6lv槍神2x兵 第3場6lv槍神35兵
好強  又一強大團隊
你傻喇 上1場 槍完場 1xx 冰 今場槍40分鐘 300冰

引用:
原帖由 9v1 於 2009-10-18 19:35 發表

我想問 我吾可以報2隊架咩?????好多人都分身2隊la 369
琴日系因為 我出左街 先無打 =[
但請問閣下係用報2隊果個ac打 ?_?

引用:
原帖由 9v1 於 2009-10-18 19:40 發表

輸吾起 咪輸吾起囉=.=  依家系我有份打 甘又點?
沒什麼 你都識講自己輸唔起 x_x
但別說得那麼好聽 唔係我地踢爆你 你會上黎講?
最看不過眼是輸唔起 叫人幫打 仲要串 /_\

引用:
原帖由 Sn0w_0 於 2009-10-18 19:50 發表

龍大,對方己認請槍
如果唔打擊請槍行為,咁不如唔好整比賽 個個都請神手番黎打
隊隊都係同一個神手打 咁玩咩?
要一個公平既比賽
請龍大處罰 以一警百
再請龍大 再次警告團隊不要請槍 ...
算了吧 反正 已對vlan的比賽失去信心

如果真係8強先處理呢d 真係對俾人請槍擊敗既團隊好不公平

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-10-18 20:54 發表
說不定等等4強網吧對決只有5個人到現場打
會心微笑了一下
你的說話很精景的說

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-10-18 21:09 發表
為免有不滿

華你都係唔好參與呢件事

等同事主冇關係的版主來處理比較好
同意 我地一直對事不對人
所以還請 有關係既都係避忌下比較好

點解有d人 而家仲可以咁厚面皮咁講 : 開2隻ac打比賽有咩問題
好明顯 你唔係用什麼後補身份去打 而係上人地ac去打 敢問那個ac 是你申請嗎?_?

係學校收到sms 話贏左都唔信
番到黎見到比較實在 我對今次既判決 十分滿意

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2009-10-19 16:19 發表
即wal lose了???
很明顯地說了;
北(不)敗 與 敗北 只差1線

發新話題