發新話題

話題討論 : 遊戲更新

[Close]
1. 即使自動更新 , 仍可以修改 Steam.inf 檔案內的遊戲版本作「降版」用途 (i.e 只搜尋被修改版本之伺服器) ,
    而不會影響遊戲運作及官方自動更新 , 亦不會失去正版帳號的資格 .
SO?為什麼要我們遷就你們這些唔比錢就有得玩的番版玩家?
2. 非正式統計顯示大部分玩家皆使用番版 , 無法自動更新 , 活動範圍只局限於vLan平台 (不排除當中少量參與
    Steam Cracked Server , G-arena , Setti MasterServers , 或其他平台) . 正版用戶欲擠身vLan行列 , 應遷就
    大部分番版玩家主流意向 , 何況你有大量正版伺服可供選擇 !
大部分玩家使用番版又怎樣?使用番版就是侵犯版權,你們番版玩家可以停留在你們的版本,為什麼我們正版玩家不可以在最新版本下在VLAN與其他正版玩家進行遊戲?

引用:
原帖由 22029205 於 2010-6-14 14:32 發表

你可以唔洗遷就架
無人迫你一定要改版
你可以唔同我們這些唔比錢就有得玩的番版玩家一齊玩
何況你又唔洗用vlan更新檔  對你有咩影響

依個制度係唔會影響倒你架喎
你可以繼續在最新版本下在VLAN與其他正版玩家進 ...
冇錢買正版唔好係到發窮惡啦

引用:
原帖由 傻MoUsE 於 2010-6-14 17:58 發表

咁你有錢買正版 又唔想就人地咪唔好係vlan玩囉
唔想就既就番steam玩 唔係就自動修眉 唔該
係MA
用番版仲大大聲

引用:
原帖由 alexlau1314 於 2010-6-14 18:26 發表

你都係想話比人知你好有錢o者,好彩呢度係香港,唔係恐怕你比人標芯 kidding
0LV仔,你點知我係想話比人知我好有錢?
PS:0LV仔=1LV都冇既人

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-6-14 19:05 發表
更新檔會如期每個星期推出

我做更新檔的是為了破解版玩家可以作出第一時間的更新

但令版本分散不是我的控制範圍內可以做的事

OK,你地覺得煩既話,版主不會再取消高亮『逼』你地更新

所有選擇權在你們自己手上:hands ...
又冇話係用左你的更新

你琴晚成晚唔回覆,就係打尼篇野出尼?

發覺 vLan 論壇啲會員好鬼死鍾意用「比喻」, 「借代」同 「事例說明」既手法去解釋一切 , 直接表達咪仲好 !
====================================================================
就係唔鍾意喎

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-6-15 13:35 發表

我先至冇咁得閒 ! 乜一定要回覆既咩 ?
回覆人咪又係講番口語,扮有文采

發新話題