發新話題

[討論] 御公子, LONELY帥入(信9之星 skybabii: 0敗信9+大屠恨團+man+綱吉)

[Close]
信長leader 比返小小氣量 責任感黎睇下

wa..原來係2015年 sorry 信長leader 你係2015-2020 5年度信長之星

引用:
原帖由 我是火 於 2020-6-29 01:36 發表
wa..原來係2015年 sorry 信長leader 你係2015-2020 5年度信長之星
呢d位我真係錯你又唔糾正返我
差成3年呀 你係2015-2020 信長界leader黎 睇小左你了
下次唔敢贏你了 (唔知原來2020年重有人約出網吧打5v5)

而家邊個唔知呢兩個ac同你有關係姐
我屈都屈到係你啦 咬我食咩又大屠恨團又盛 又咁岩信9 屠左

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:38 發表
係啦係啦 家中神手 勁勁勁 有料有料
again聽日訓醒再數下你講左幾多次家中神手既comment
睇下係點樣駁唔到咀就覆家中神手先

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:38 發表
算na 同你講真系哂氣 當有人免費幫我宣傳下 個LONELY帥同個咩公子呢 我就吾知邊個黎既
我本人同埋呢隻ac無講過就係la 咬我食咩
宣乜lun野傳呀..

2020年 邊個唔知 SkY_BaBii  係
2015 - 2020 年 信長界LEADER
0敗信9 大屠恨團 MAN 綱吉 之神

唔想7落去 一早應該收皮
一早叫左你收皮 係你要死頂

比哂下台階 點知係要沖返出黎出醜
打又唔夠打 (轉頭比你叫出網吧滅團 + 家中神手先輸)
炮又唔夠炮

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:42 發表
隻ac呢 同我有關係既又真系 之但系 邊個玩完頭先果場 我就真系吾知啵 據我所知 隻ac就同好多人有關係  仲有公開俾過邊幾個 就真係唔記得
下..? 又改口風?..

初初唔關你事 又衝出黎駁咀
講講下又話 個AC唔係你
講講下又話原來AC同你有關 係個公廁AC 唔知邊個用
推三推四

不如倒轉頭諗返
個AC係公廁AC 唔係你講 唔係你用 咁你出乜LUN野黎辯論呀
講既野同場入面一LUN野 "家中神手" "出網吧"

圖1: 提及信9圖2: 提及遊戲中對話內容
圖3: 提及遊戲中"對話神手" (點解你同遊戲中個傻HI一樣咁鐘意講家中神手既)
圖4: 提及遊戲中玩家 零哥所講既內容 叫人睇返REPLAY (你冇玩點知零哥炮你 唔好同我講你睇REPLAY 係你自己講你冇咁得閒同我玩對話紀錄)
圖5: 提及遊戲中對話 "我叫出網吧" (想問下 個AC唔係你 你點叫我出網吧比你屠)

然後.....
圖6: 個AC唔係我玩緊

.............? 黑人問哂號 ?..............

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:51 發表
你upload咗個replay上黎架 攞左黎睇又吾得咩
你唔係話你唔得閒同我玩呢D架咩? 睇個REPLAY同個唔關自己事既人嘈?
得閒到咁?..
你洗唔洗得閒到咁..?
講出去你估有冇人信
尷哂尬

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:52 發表
人哋個下載次數都寫住1啦==
與其你cap咁多圖 你嗱嗱聲買返副眼鏡穩陣
個個我黎.. CHING.. 我DOWN黎睇下有冇放錯..

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:52 發表
人哋個下載次數都寫住1啦==
與其你cap咁多圖 你嗱嗱聲買返副眼鏡穩陣
你越搞越尷尬而家..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:54 發表
咁我就係攞咗嚟睇 一路睇同你一路回po
唔知以為做啲咩都要同你講聲 都啱嘅留返俾你cap圖 唔係轉頭又攞唔到嘢咬我
咁我調返轉頭問下你..
你點睇個RP..
DOWNLOAD個個我黎..
事情發生係差唔多30-40分鐘 你洗唔洗睇得咁快呀?..

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:54 發表
咁我就係攞咗嚟睇 一路睇同你一路回po
唔知以為做啲咩都要同你講聲 都啱嘅留返俾你cap圖 唔係轉頭又攞唔到嘢咬我
收手喇.. 你真係搞到自己好7..
你係2015-2020 信長界LEADER
0敗信9 大屠恨團 MAN 吉

發新話題