22 12
發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
引用:
原帖由 小翔=P 於 2009-10-18 06:40 發表
嘩樓主你好勁@@連no.1佢地都打得win,幾時打番場 教下做細既點玩l4d
要你指點就真,你(18LV@@)玩耐我地好多

引用:
原帖由 keloau 於 2009-10-19 01:50 發表

打機打到變精蟲.....
呀媽...我得左啦!!!
halohalo

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 13:48 發表
姐係做人唔好做到感...
你都囉左個彩.....WIN左人地....就唔好POST人地 出來啦...你口口聲聲講人地冇品...但你地自己做嫁野未一樣...
你宜家感做....日後一定後悔!!

PS.多個朋友好過多個敵人...
日後都好相見D... ...
無啦啦有人3v4侮辱你 你就知
我剛玩時就比佢咁侮辱一次
e家無啦啦話吹雞,然後話你死緊
最後話你外掛....
你會有咩feel呢??呢個行為絕對唔要得,

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 18:46 發表
甘樓主話佢俾人話係外掛~~咁中立講~唔通用我被人話外掛???

我唔明有咩語病喎, 另外觀點理論係甘, 你想反辯, 就只係用一句語病? 語句吾同論點OK?

錄DEMO 都係一個唔錯既提議,  我諗唔會再有咩邊個外掛唔外掛, 公公 ...
唔好話輸贏,咁既行為無問題嗎?
覺得自己好出名 ,好強,唔通就可以串人咩??

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 18:35 發表

問題係邊??

其實 好明顯就係輸嬴問題

假若係對面嬴左 甘順理成章
你地會吾會開post 話 我地輸左 仲要比人話外掛??

洗乜講咩一堆新手老手
直接講 比人話用外掛吾得?

我自己開post 都講過我比人屈用外掛

重 ...
我地街場仔 呢場贏-6佢地無包姐
不過佢串都唔係第一次

如果打出黎打囉
如果輸 我都心服口服

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 20:06 發表

都話我唔係做網吧...講極你都唔明!!
原來係係澳門呀??咁真係冇計啦...出唔到尼..冇44打.~~
出黎打邊個都無外掛囉
出唔到咪搵第2個玩囉
我地都唔係個個日日team train~_~

22 12
發新話題