發新話題

某伺服器管理員對玩家作出小朋友行為

[Close]
管理員放怪殺玩家
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

係咁放creeper 殺人 拎哂d野

任佢殺就冇事 咩管理方式

咁既人都仲可以做admin?

你自己bug我出去話我外掛 我見到間屋private又冇咩都冇 , 車站我入都冇入過

你傻夠未 底咩線姐 打出黎啦
就算我錯 咪認囉 我入個ser 2日搞d咁既野?
點樣日日阿大佬

我比你lock入jail冇所謂 你入jail殺人好好玩? admin? 怕煩唔好做admin啦 我叫admin已經冇人理 仲要黎殺人?

???

一切等zero定奪啦 小朋友admin

你自己creeper 炸我上屋頂 bug都唔知?

定係唔知個spawn 位有問題? 醒小小啦

咁既片都要剪? 你傻左= =? 有咩價值要我剪

第三條片睇到spawn左係屋頂啦 小朋友 眼鏡呢

即錄片可以改 原來你係CRAKER 咁犀利 試下改黎睇下

我就算係整人野 我已經比人lock左ac admin可以追殺人?
乜野管理方式
你憑乜野當人kai子
admin 最基本要做既係管理server 唔係起乜野新城
為左個新城 唔理一班玩家?

咁你不如自己開server 唔好比人玩 全世界開發哂 再比人入ser好冇?
汁人野一定要為左拎? 令到人冇哂野唔得? 唔好咁天真啦

引用:
原帖由 hwmanutd 於 2012-3-26 12:45 發表
你喱D咪___囉!~有種同D Admin講你叫咩名先啦!~
你為咩俾人捉左去坐監你清楚!~
入人屋企破壞,之後又破壞車站!~
我地成班admin都日日見到妳個名係到搞破壞!~
冇ban你,你都好彩啦!~
重要用外掛飛出監房,我唔殺你,唔通俾 ...

沒智慧 沒能力的人也能當管理員

發新話題