發新話題

BF4 中價 list 買完(1樓有LIST) 3月7號試cf 跑分 總共買左12600

[Close]
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 00:29 發表

M4係...SSD?

已經無得再平...?

其實超BUDGET所謂..最緊要我性價比最好就夠...

最多餐餐杯麵...
睇你可以超幾多啦

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 00:34 發表

唔多...愈少愈好

MON 有冇D又平又靚...我要岩我顯卡
你r9 280x齊頭,冇mon唔岩你==

Mon依啲冇budget自己落場睇啦,基本上不以benq, topcon為首選都可以聽天由命

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 00:41 發表

姐係睇特價就買XD?

黃金 正都好 定 中央田好? 定有其他
唔系特價就買,系望落中色啲色水價錢又接受到
差不多,都是大鋪

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 00:52 發表

買個時 比張LIST佢話自己買返去砌...要未開封盒?
你講佢會抄底開單比你

同埋後者系無用,自己check吧啦

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 01:02 發表

張LIST 終於無得改..

張顯卡會唔會機箱唔夠放...我無注意
這些問題可以自己Google解決

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 01:44 發表

死啦...比屋企人討論完...

最後佢話280X唔抵...2張270...1500*2 有290性能...

組CF...乜黎..

KR大識唔識?...好似要700W火牛...底板又要轉
Cf咪姐系n記既sli

咪諗咁多啦,愈玩愈多野玩…

更何況連本身啲野都未升級好哂,就諗大升級

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 11:01 發表

做人呢 一出就要出最好 聽日帶返10000蚊買料

我屋企人話 主機板同cpu 去高登買2手 閒d錢 壞左可以換

搵下平既2手i7 主機板搵2條x16既板

聽日買2張270 火牛620w算

cf好似要cf橋卡 查下點先cf到 ...
2手中階版,你鍾意啦

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 11:14 發表

睇返d文都係放棄

買r9 270x藍寶石3風扇版算 1999

玩bf4姐 又唔係玩bf6

我發現cf好多問題 所以放棄左

再係咁2改一改list算 用靚d主機板 同m5p 全1手 ...
其實CF冇問題,好正常

$1999.仲用SAPPHIRE.用GIGA啦
全1手是常識吧, 又唔系淘SER U搵錢

引用:
原帖由 422894557 於 2014-2-20 13:50 發表
CPU:        Intel Core i7-4770 Haswell (3.4GHz, 8M Cache, LGA 1150, 22nm)
M/B:        GIGABYTE GA-H87M-D3H
RAM:        Kingston DDR3 1600MHz 8GB (1x8GB) Ram KVR16N11/8
HDD:        Western Digital Blue ...
VGA用A記玩BF4的確系有優化

HDD轉1TB吧 C/P高很多

引用:
原帖由 422894557 於 2014-2-20 14:08 發表
什麼是C/P?????????
請問條LIST夠推嘛
性價比

夠的.

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 14:22 發表
kr大 有冇邊隻700w火牛料靚又平又好牌子 cp值最好?
我自己覺得用得700W就已經玩全模.講用料為主多過價錢.
DELTA PSU穩啲但嘈啲

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 14:43 發表
點解次次a卡都輸 明明2張已經1樣價錢

http://gpuboss.com/gpus/Sapphire-Radeon-R9-270X-vs-GeForce-GTX-760
760跑高200分左右.

其實都系差少少, 同埋就算數字上贏左啲啲, 都要睇你用黎做個樣野對邊張有優化

EG: BF4對A記有優化, 就算R9 270X輸左分, 但實際出黎既效果都系會好啲

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 22:41 發表

高登有邊間賣硬件? 講幾間黎 因為高登太大
黃金咪得== 你又唔識check.識格價都冇用.

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-20 23:37 發表

check 我拎上手就FEEL到
底板靚D 有咩好處? KR大
for 你咪穩定啲

851nd都夠用,但貴少少有三天系好啲既

發新話題