發新話題

[Left 4 Dead] 原兇已找到

[Close]

原兇已找到

原兇已找到

最頂係FOR FUN SV 贏左佢就好似要擺低個頭先走得.
唉D人成日以為自己好勁咁..一輸就喊打喊殺

咁如果係無HERE II AM 份. 咁可能真係我記錯. 同你道個歉先

而家我無強調贏輸問題. 但係唔講出黎讀者點明白事件經過
其實一開始個SV 都係寫住"FOR FUN"
點解人地唔可以走? 走就要比你小?

吊鬼我唔知你搵幾錢. 但係你更加唔知我搵幾錢.
多我幾倍? 好笑
我只知你連300隻GAME 都買唔起要偷咋
仲好意思係度話自己搵好多錢?

串就梗粗口左? 人地訓覺要比你串?
睇你講野都知你係咩人番咩工啦
你係認講粗口無品就得啦.

人地你講道理你就靜係識小人話人膠CALL44
就係你呢D態度先令我忍無可忍要開POST
你D咁無文化既人會做得D咩?
銀行大班咩. 收皮吧

UM. 講尊重人. 唔知係邊個唔尊重人先.
唔尊重人既人話反過來叫人地尊重佢. 可笑

唔該你唔好聽閒囉
我唔係靠補習搵錢. 補習只係我興趣

DEL POST 係因為我已經找到邊個咁有品.
日後敬而遠之. 而目標已經完成
你係邊個的FD係人都知啦.
講野完全無中立可言.

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-22 14:04 發表

你呢d人真係惡人先告狀

我都有同小0, 銀女同silver打過, 平心而論我真係完全唔覺有你所講既無品囉

仲好意思講人地唔比你走, but你個main point又要鬧人走你場

咁你想講咩呢 ? 即係你輸人地就唔可以走, 你 ...
我幾時有鬧人走我場?
我亦幾時有話小0因為我贏而走?
屈得就屈. 真是厲害.

再者. 個FD因為要番工所以要走. 就可以比佢地名正言順咁用粗口鬧?
對方已經出口傷人. 我仲要繼續留係度同佢玩?

ANYWAY 再討論都無乜意思.
煩請ADMIN 順手關左佢.
廢事再被人歪曲事實

引用:
原帖由 D_iu鬼 於 2009-10-23 14:23 發表
Panda哥~我真係冇你咁好學識嘅~
你係咪幫人睇相搵錢架?你又知我買唔起要偷?
我認我冇品,但係只係對住冇品嘅人先冇品囉~

搵到原兇就Close Post?咁你唔開返個Post say sorry?

P.s 面係人地比嘅 ...
先係伺服器用粗言穢語辱罵對方的人.
反指沒有用粗言穢語的對方無品
此等含血噴人之技術 實在令人嘆為觀止

" 但係只係對住冇品嘅人先冇品囉~ " 話緊你自己?

開PO因為在下天真相信世界係有公義
CLOSE PO 係因為慨嘆呢度多FD 就係公義

你都未SAY SORRY 我要SAY? 可笑

回復 38# 的帖子

有用就有用啦 我洗記得邊個打邊個?
你係認就得 件事就係咁簡單
只係你D朋友仔係度加鹹加醋. 刻意歪曲事實者

何況DIU 鬼先生上面一樣有用.
仲要扮有品嗎?

BUG HUN? 你做初一我做十五者
走場? 我都無同你地打過兩場. 點走場呀哥仔
(上面仲可以話我隊成日走場. 真係屈人唔洗本. 你係要屈走場就當住呀KA面屈啦唔該)

你放心. 我就算識FD都唔會係度識
陣間識到你呢D咁既人就真係前世唔收
小弟有幸. 生活圈子未遇過你呢D咁既人.
今日一見. 大開眼界

而家講緊先生你無品呀. 咁你都認左件事係完左啦
我上面都已經叫左CLOSE PO
係咁多. 就此絕筆

回復 40# 的帖子

(1) [last words written before one’s death]∶死前最后所写的文字或所作的字画

(2) [the last work of an author or painter]∶作者或画家的最后的作品

(3) [stop]∶停笔不再写下去

呢度係第三個意思囉唔該.

算啦ADMIN 不如CLOSE PO
其實件事好簡單

就係有人係SV 同FORUM 用滿口粗言穢語辱罵別人
不過人地朋友多. 朋友仔組織龐大應緩團
不惜歪曲事實. 癲倒是非. 生安白造
對本人作出欲加之罪, 何患無辭式的轟炸
企圖轉移視線. 將罪名從原兇身上轉嫁到我身上

如果各位朋友仔覺得滿口粗言穢語能登大雅之堂
咁我只好慨嘆香港道德水平已到如此地步. 亦無話可說.

如果各位朋友仔不覺得滿口粗言穢語能登大雅之堂
卻縱容此等人在SV 及FORUM 之中滿口粗言穢語
咁即係各位朋友仔覺得呢度並非什麼大雅之堂.
係一個爛仔聚腳的地方. 我亦只好慨嘆自黎去錯地方.

再一次. 煩請ADMIN CLOSE PO 吧. 沒意思

發新話題